Flísové mikiny dámske

Počet výrobkov: 12
Veľkosť
Farba
Materiál
Vzor

Hľadáte vhodné a teplé oblečenie na zimné športovanie? Zaobstarajte si kvalitné dámske fleecové oblečenie, ktoré vás po celý čas udrží v teple. Dámska flísová mikina je priedušná, no zároveň má skvelé tepelnoizolačné vlastnosti. Ako si vybrať tú správnu?

Dámske flísové mikiny - ako ich nosiť a s čím ich kombinovať

Flísové športové oblečenie, teda dámske flísové topy, flísové bundy či flísové mikiny sú vyrobené z polyesteru alebo kvalitnej bavlny. Ide o oblečenie, ktoré na rozdiel od softshellu síce je vhodné na šport, no nevyzerá až tak športovo. Preto si ho môžete zobrať v zime na tradičné príležitostné športovanie v peknom prostredí, na turistiku do hôr, ale pokojne aj na bežný chladnejší deň. Vďaka tomu budete po celý čas v teple. Dámske topy z flísu môžete nosiť aj k ležérnemu oblečeniu, teda aj ku klasickým džínsom, k teniskám, ale aj čižmám či topánkam na opätku.

Pozrite tiež:

Módne farby a vzory dámskych flísových mikín

Dámska flísová mikina sa vyrába v rôznych veľkostiach, ale aj farbách a vzoroch. Ženy tak môžu siahnuť po farebných – žltých, ružových, zelených, ale aj modrých flísových mikinách. Dámske flísové mikiny taktiež nájdete vo variante s kapucňou, bez kapucne, so zipsom, bez zipsu, ale aj s vreckami či bez nich. Samozrejme, pokiaľ nemáte rady výrazné farby, dámska flísová mikina biela, čierna alebo sivá bude pre vás tá pravá. Vo výrazne chladnejšom počasí vám pomôže dámska dlhá flísová mikina, ktorá vám zakryje aj spodnú oblasť chrbta. Mammut dámska flísová mikina či dámska mikina s kapucňou je taktiež vhodná do chladnejšieho a nepriaznivejšieho počasia.

Dámske fleecové mikiny sedia perfektne - ako si ich objednať z Bolf?

Dámske fleecové mikiny sedia na ženskej postave skutočne perfektne. Okrem skvelého materiálu, majú fleecové mikiny aj super strih. V porovnaní so softshelovými mikina je aj cena fleecových mikín dostupnejšia. Na Bolf.sk nájdete širokú ponuku dámskeho fleecového oblečenia rôznych tvarov, farieb a veľkostí, a to od S – XL. Vyberte si to svoje flísové oblečenie ešte dnes na Bolf. Tovar si môžete zakúpiť na dobierku alebo online prevodom, pričom nad 70 € máte poštovné zadarmo. Neváhajte tiež využiť zľavy na dámske flísové oblečenie

pixel