Pánske maskáčové nohavice

Počet výrobkov: 18
Veľkosť
  • 1-Ubrania
  • Spodnie
Farba
Cena
Značka
Ponuka
Materiál
Vzor
fit
Typ produktu

Pánske maskáčové nohavice už nie sú viac iba súčasťou vojenskej uniformy či obľúbený odev milovníkov prírody, poľovníkov a rybárov. Kamuflážový vzor prenikol do ležérnej módy a dnes môžete maskáčové army nohavice pánske hrdo nosiť na rôzne príležitosti - stretnutie s priateľmi, párty alebo voľnočasové aktivity. U nás si určite vyberiete!

Camo nohavice - štýlové pánske maskáčové nohavice v mestskej móde

Bolf ponúka štýlové maskáčové nohavice pre mužov, ktorí vedia, čo chcú. Ak sa rozhodnete siahnuť po army nohaviciach, určite neurobíte krok vedľa. Práve naopak, maskáčový vzor je nestarnúcou klasikou napríklad na pohodlných teplákoch alebo jogger nohaviciach. Ak preferujete uvoľnený štýl, odporúčame vám hľadať maskáčové tepláky alebo maskáčové kapsáče. Môžete ich nosiť nielen doma, ale i von s priateľmi.
Populárne sú aj farebné maskáčové nohavice. Kamuflážny vzor zaujme v hnedo-zelenej kombinácii, nosí sa aj čierna, modrá, zelená a ďalšie farebné variácie ako blankytná, oranžová. Ďalej si môžete vybrať prevedenie maskáčových nohavíc od jednoduchých hladkých, ozdobených aplikáciami (šnúrky, nápisy, odnímateľné traky, zips), až po maskáče s vreckami. Pánske sivé maskáčové nohavice zateplené využijete aj v mrazoch do snehu či na outdoor aktivity.
V teplých mesiacoch milovníkom maskáčových nohavíc nesmú chýbať kraťasy, ktoré doplnia vaše letné oblečenie.

Módne štýly maskáčových nohavíc. Ako ich nosiť a s čím kombinovať?

Tepláky s maskáčovým vzorom nemusíte nosiť len do posilňovne alebo na doma. Vďaka priedušnosti materiálu si ich radi oblečiete na prechádzku, grilovačku s priateľmi alebo na rodinné posedenie. Maskáčový vzor doplní jednofarebné pánske tričko, čierne či biele tielko alebo pánska bunda. Ležérny výzor dosiahnete, ak k nim zvolíte voľnejšiu mikinu zemitej farby.
Preferujete elegantný štýl? Siahnite po zelených pánskych jogger nohaviciach alebo po modrých maskáčových nohaviciach, skombinujte ich s nenápadnými teniskami a na vrch si vezmite pletený pánsky sveter s okrúhlym výstrihom bez nápisov. Zaujímavý kontrast materiálov sa postará o skvelý výsledný efekt.
Ak máte atletickú postavu, vyberte si maskáčové nohavice pánske slim a pohodlné biele tenisky, denimová alebo bomber bunda a tielko vytvoria štýlový outfit na bežné dni. Tento strih na vás vynikne.
Maskáčové nohavice monterky pánske oceníte napríklad na prácu okolo domu, praktické sú najmä modely s vreckami, do ktorých si môžete odložiť, čo potrebujete a máte voľné ruky.

Ako si môžem objednať perfektné maskáčové nohavice v online obchodu Bolf?

Maskáčové nohavice pánske vojenské si v e-shope Bolf.sk objednáte jednoducho. Stačí si vybrať typ maskáčových nohavíc, zvoliť vhodnú veľkosť a farbu. Ak máte ohľadom veľkosti pochybnosti, pri každom modeli nájdete veľkostnú tabuľku s rozmermi tovaru a ďalšie informácie ako napríklad materiál, ktoré vám uľahčia rozhodovanie. Vždy príjemná cena našej privátnej značky, výhodné akcie a rýchle dodanie spravia z nákupu u nás príjemný zážitok. Nezabudnite sa prihlásiť na odber noviniek, aby vám neunikla žiadna ponuka.

pixel