Pánske chinos nohavice

Počet výrobkov: 97
Veľkosť
  • 1-Ubrania
  • Spodnie
Farba
Cena
Značka
Ponuka
Materiál
Vzor
fit
Typ produktu

Pánske nohavice, vyrobené z bavlny, ktoré sú nielen pohodlné v letnom aj zimnom období, ale predstavujú tiež nevšedný kúsok obohacujúci každý outfit. Hovoríme o chino nohaviciach, ktoré sú kombináciou ležérneho a elegantného štýlu. Ich história je spojená s vojnovým obdobím, kedy slúžili ako účelový odev. Neskôr si trendy chino nohavice všimol aj módny priemysel, ktorý ich oživil, rozšíril o rôzne farebné kombinácie a spravil z nich typ odevu, ktorý nesmie chýbať v šatníku žiadneho muža.

 

Pozrite tiež:

S čím nosiť pánske chino nohavice a ako ich upraviť?

Pánske chino nohavice vďaka svojmu strihu lichotia každej postave a môže si ich na seba vziať každý. Praktické chino nohavice sú vhodnou voľbou k rôznych druhom outfitom. Môžete ich kombinovať so športovou obuvou, ako sú napríklad tenisky rôznych farieb alebo mokasíny a s tričkom v jednoduchom slim fit alebo regular strihu a získať tak outfit vhodný na bežné nosenie. Ak sa rozhodnete pre kombináciu s nízkymi teniskami, chino nohavice noste ohrnuté tesne nad členky pre viac uvoľnený vzhľad.

To ale nie je všetko. Pánske chino nohavice sú vhodnou voľbou aj do smart casual outfitov. Smart casual outfit je žiadaný pri mnohých pracovných príležitostiach, ako sú napríklad obchodné stretnutia alebo schôdzky. V takomto prípade vhodné chino nohavice doplňte o elegantné poltopánky, kožený opasok a košeľu. Skvelou voľbou je aj blazer, ktorý outfit posunie zas o čosi stupeň vyššie na pomyselnom rebríčku elegancie.

Ako si objednám pánske chino nohavice z obchodu Bolf?

Širokú ponuku chino nohavíc rôznych odtieňov nájdete na Bolf.sk. Siahnuť môžete po elegantných pánskych tmavomodrých chinos nohaviciach, po čiernej klasike, po chino nohaviciach v zelenej farbe, po vkusnej khaki farbe alebo po univerzálnych šedých chino nohaviciach. Už si stačí iba vybrať tie pravé. Spoľahnúť sa môžete tiež na kvalitné prevedenie za priaznivé ceny. Navyše, ak vám nohavice nesadnú veľkostne alebo štýlovo, môžete ich do 30-tich dní vrátiť.

pixel