Dámske mikiny s kapucňou

Počet výrobkov: 140
Veľkosť
Farba
Cena
Značka
Ponuka
Materiál
Vzor
fit
Typ produktu

V móde existujú kúsky, ktoré nikdy nevyjdú z módy bez ohľadu na to, ako sa trendy neustále menia. Jedným z nich je napríklad dámska mikina. Mikiny sú nevyhnutnou súčasťou každého šatníka, najmä počas chladnejších mesiacov, no rozhodne vašu mikinu využijete po celý rok. Dnes sú dámske mikiny natoľko trendy, že si ich môžete obliecť kedykoľvek a kamkoľvek, a vytvoriť z nich outfit, za ktorým sa otočí nejeden okoloidúci. Mikinu s kapucňou môžete pokojne integrovať do vášho každodenného života, a to pomerne všestranným spôsobom. V zime stavte na dámske predĺžené mikiny, ktoré vás zahrejú. Ak máte vyhranený a okázalý štýl, vytvorte streetwearový outfit s oversized mikinou na zips. Oversized mikiny však skvelo vyzerajú aj v strihu, ktorý sa oblieka cez hlavu. Jemnejšie dámy môžu siahnuť aj po klasických mikinách v neutrálnych farbách. Tieto basic mikiny ešte nikdy neboli viac trendy.

Pozrite tiež:

Ako nosiť a kombinovať dámske mikiny s kapucňou?

Nosenie dámskej mikiny nemusí hneď znamenať prítomnosť modrých džínsov. Môžete si vybrať chinos, alebo elegantnejšie nohavice so vzormi, či biele rifle. Zvoľte strih, ktorý je skôr priliehavý, a to najmä aj kombinujete oversized mikinu. V opačnom prípade vaša postava stratí tvar a formu. Pre štýlový a ležérny outfit môžete napríklad ružovú mikinu skombinovať s čiernou koženou bundou. Outfit dolaďte klobúkom a slnečnými okuliarmi. Dobre poslúžia aj iné bundy, napríklad džínsová bunda, bomber alebo trenčkot. Pre nenápadnejšie dámy je riešením čierna. Skombinujte čiernu mikinu s kapucňou s čiernym denimom alebo dokonca s trendy čiernymi koženými legínami. Oversized mikinu s nadpisom alebo potlačou môžete zase jednoducho pretvoriť na šaty. Mikina s kapucňou vás zahreje po celý rok, no zároveň nikdy nevyjde z módy. Preto by ste mali mať v šatníku aspoň jednu mikinu, aj keď iba na šport.

Ako si vybrať perfektnú dámsku mikinu s kapucňou a objednať si ju na Bolf?

Pri výbere vašej dámskej mikiny si zvoľte strih a farbu, ktoré zodpovedajú vášmu vkusu a lichotia vašej postave. Myslite tiež na množstvo outfitov, ktoré môžete s týmto kúskom vytvoriť, a preto siahnite po farbe, ktorá ladí zo zvyškom vášho šatníka. Na e-shope si mikiny zoraďte podľa toho, čo vo vás rezonuje, napríklad cena a farba, alebo môžete vyhľadávať aj podľa značky. Dostupné sú však aj iné kategórie. Vyberte si vhodnú veľkosť (okrem XXL). Následne kliknite na „prejsť k pokladni“. Otvorí sa vám košík, kde nájdete prehľad vašich produktov. Prihláste sa do vášho účtu na Bolf, alebo pokračujte bez zadania vašich osobných údajov prihlásením cez Facebook alebo váš email. Následne objednávku zaplaťte a nezabudnite sa prihlásiť k odberu noviniek, aby vám nič neuniklo.

pixel