Pánske riflové kraťasy

Počet výrobkov: 140
Veľkosť
  • 1-Ubrania
  • Spodnie
Farba
Cena
Značka
Ponuka
Materiál
Vzor
fit
Typ produktu

Príchod leta znamená, že si musíte vybrať oblečenie, ktoré bude vhodné na každú príležitosť, a do každého počasia. Ideálnym riešením sú denimové šortky, mladšie sesternice vašich obľúbených džínsov.

Typy pánskych džínsových šortiek

Medzi obľúbené štýly džínsových kraťasov patria klasické modré pánske rifľové kraťasy, ktoré sú rovnako univerzálne, ako modré džínsy. Môžete ich preto nosiť rovnakým spôsobom. Čierne pánske rifľové kraťasy sú asi najuniverzálnejším kúskom, ktorý vás zachráni v každej situácii, dokonca aj vtedy, ak je potrebné vyzerať elegantnejšie. Na druhej strane pánske roztrhané džínsové šortky sú skvelé do odvážnych štýlových outfitov, a pokiaľ máte odvahu, siahnite po pánskych kapsáčových kraťasoch, a ktorými môžete zažiariť. Vybrať si tiež môžete z rôznych strihov. Podľa preferencií tak zvoľte voľné pánske šortky, alebo si vyberte tie vypasovanejšie. Skvelé je, že rifľové kraťasy môžu byť rovnako pohodlné, ako tie teplákové, no sú rozhodne o niečo viac elegantné.

 

Pozrite tiež:

Ako nosiť pánske džínsové šortky?

Pánske rifľové šortky môžete nosiť na tisíce spôsobov. Sú rovnako univerzálne a všestranné ako vaše džínsy. Oblečte si k nim klasické jednofarebné tričko, alebo výraznejšie tričko s potlačou. Počas horúcich víkendových dní sa k nim zase hodí tielko alebo tričko bez rukávov. Skvelo vyzerá aj rozopnutá bavlnená alebo havajská košeľa. Do práce ich zase skombinujte s ležérnou kockovanou alebo ľanovou košeľou. Obujte si k nim tenisky, šľapky, alebo mokasíny.

Ako si objednať pánske rifľové šortky v predajni Bolf.sk?

Na e-shope Bolf.sk môžete pánske rifľové šortky vyhľadávať podľa toho, čo je pre vás pri výbere oblečenia najdôležitejšie, či už je to cena, veľkosť, materiál alebo farba. Naše produkty si však môžete vybrať aj podľa značky, a tak ľahko nájdete kúsky, ktoré sú pre vás vhodné. Skladom nájdete veľkosti až po XXL. Tovar vám doručíme v priebehu nasledujúcich niekoľko dní. Ak potrebujete pri vašom nákupe pomoc alebo ďalšie informácie, neváhajte kontaktovať naše zákaznícke centrum.

pixel