Dámske kožené nohavice s imitáciou kože

Počet výrobkov: 42
Veľkosť
Farba
Cena
Značka
Materiál
Vzor
fit
Typ produktu
Typ produktu

Dámske kožené nohavice v posledných rokoch delia ženy na dve skupiny. Na tie, ktoré na nich nedajú dopustiť a nosia ich veľmi rady pri rôznych príležitostiach a tie, ktoré by si ich nikdy neobliekli. Ako však nosiť dámske kožené nohavice tak, aby pôsobili sexy, ale nie vulgárne? Poradíme vám.

Dámske kožené nohavice - komu pristanú a prečo by ste ich mali mať v šatníku?

Dámske kožené nohavice si môže dovoliť každá žena bez rozdielu na konfekčnú veľkosť, pretože dámske kožené nohavice sa vyrábajú vo veľkostiach od XS – 2XL. Ide o kúsok, ktorý má veľmi pružný a príjemný materiál. Nejde však o materiál, aký majú napríklad klasické legíny, ktoré sú predovšetkým športovým kúskom. Dámske kožené nohavice pristanú každej žene, a preto by ste ich mali mať v šatníku aj vy. Nemusíte mať vyslovene len klasické čierne kožené nohavice. Pokojne si vyberte hnedé, zelené alebo tmavomodré kožené nohavice.

Pozrite tiež:

Ako nosiť kožené nohavice a s čím ich kombinovať?

Pod pojmom kožené nohavice si mnohí ľudia predstavia práve dámske nohavice na motorku. Kožené nohavice v podstate patria medzi univerzálny kúsok, ktorý môžete nosiť ako súčasť športového, ale aj elegantného outfitu. V závislosti od toho, aké kožené nohavice si vyberiete a aký vŕšok, topánky či doplnky zvolíte, sa môže líšiť aj štýl vášho outfitu. Dámske kožené nohavice môžete kombinovať napríklad s košeľou alebo dlhším svetrom. Taktiež ich môžete nosiť v kombinácii so sakom a elegantnými topánkami, a to či už s espadrilkami, mokasínkami alebo aj topánkami na ihličkovom opätku. Pokiaľ si však oblečiete klasické tričko a dámske kožené nohavice, potom odporúčame zvoliť aj športové tenisky. Tieto kožené gate tiež dokonalo vyzerajú v kombinácii s dlhým kabátom, mikinou a čižmami.

Ako nájsť perfektne padnúce dámske kožené nohavice od spoločnosti Bolf?

Ak hovoríme o kožených nohaviciach, musíme tiež spomenúť dámske kožené legíny s imitáciou kože. Ide o veľmi pohodlné a perfektne padnúce dámske kožené nohavice. Práve tie nájdete aj na e-shope Bolf. Pokiaľ máte o kožené nohavice záujem, neváhajte navštíviť stránku Bolf.sk, kde nájdete širokú ponuku dámskych kožených nohavíc. Tie si jednoducho viete zoradiť podľa svojej veľkosti, ceny či podľa farby. Vyberte si svoje kožené nohavice podľa svojich predstáv ešte dnes, a to za skvelú bezkonkurenčnú cenu.

pixel