Boyfriend rifle

Počet výrobkov: 10
Veľkosť
Farba
Materiál
Typ produktu

Rifle patria medzi nadčasový kúsok, ktorý patrí do našich šatníkov už dlhé roky. Z roka na rok sa však trendy menia a spolu s nimi aj typy riflí, ktoré nosíme. Medzi aktuálne trendy už pár rokov nepochybne patria aj obľúbené boyfriend rifle. Dámske rifle typu boyfriend, sú inšpirované pánskym strihom riflových nohavíc a v šatníku žien si jednoznačne našli svoje miesto. 

Rifle boyfriend - ako ich nosiť?

Premýšľate ako nosiť dámske boyfriend rifle? Odpoveď je jednoduchá. Noste ich akokoľvek a kamkoľvek. Džínsy už dávno nie sú len znakom rebelstva. V dnešnej spoločnosti si ich môžete obliecť do práce aj na špeciálne udalosti. Stačí, ak sa naučíte ako ich nosiť a ako v nich vyzerať dobre. Nebojte sa jednoduché kúsky, akými sú aj džínsy, kombinovať s výraznejšími doplnkami, ktoré sa postarajú o to, aby ste v spoločnosti vyzerali štýlovo. 

Pozrite tiež:

Štylizácia boyfriend riflí alebo čo si k nim obliecť

Radi by ste nosili boyfriend rifle, no neviete, čo k ním? Pamätajte, že v jednoduchosti je krása a to platí aj v prípade oblečenia. Na kávu s priateľmi sa budú skvele hodiť čierne boyfriend rifle, ktoré môžete kombinovať napríklad s obyčajným bielym tričkom po pás a štýlovými teniskami. K tomu zlaďte výraznejšie doplnky a nadčasový outfit je na svete. Elegantnejším variantom sú boyfriend rifle s vysokým pásom, ktoré vyzerajú skvele s bielou košeľou alebo topom na ramienka a elegantnými lodičkami. Pre umocnenie elegancie pridajte čerešničku v podobe kvalitného saka.

Objednajte si dokonalé boyfriend rifle v obchode Bolf

Nájsť dokonalé boyfriend rifle, ktoré vám budú dobre sedieť, môže byť náročné. Nezabudnite, že boyfriend rifle by mali v prvom vyzerať ako ušité pre vás. Pri nakupovaní si vyberte džínsy v správnej veľkosti a tiež si pozrite, akú majú dĺžku a či vám vyhovuje materiál. V online obchode Bolf nájdete širokú ponuku dámskych boyfriend riflí v tmavých aj svetlých farbách. Nahliadnite do našej ponuky a doplňte svoj šatník o ďalší nadčasový kúsok v podobe kvalitných bavlnených riflí.

pixel