Pánske tričká s potlačou

Počet výrobkov: 1027
Veľkosť
Farba
Cena
Značka
Ponuka
Materiál
Vzor
fit
Typ produktu

Hľadáte outfit vhodný na každý deň? Stavte na ležérne pánske tričko s potlačou s rukávom alebo bez, ktoré sa postará o uvoľnený a nadčasový vzhľad. Tričká s potlačou ozvláštňujú zaujímavé a zábavné nápisy, ktoré vystihnú váš charakter. Okrem nápisov môžete tiež siahnuť po pánskom tričku, ktoré zdobí originálny obrázok v podobe zvierat alebo symbolov. Medzi obľúbené sa radia aj vzorované tričká, na ktorých sa vyníma šachovnica, maskáčový motív alebo iný jedinečný dizajn. Tričká vďaka svojmu strihu pristanú skutočne každej postave. V širokom výbere nájdete tričká, ktoré sú vhodné aj pre športové typy do posilňovne.

 

Pozrite tiež:

Typy pánskych tričiek s potlačou – s čím ich nosiť?

Pánske tričká s potlačou sú skvelou voľbou v rôznych štylizáciách. Môžete ich nosiť k džínsam rôznych farieb a strihov. Rovnako sú vhodnou voľbou k šortkám alebo chino nohaviciam. Vyhýbať sa nemusíte ani domáckemu oblečeniu. Tričká s potlačou doplnia ležérne tepláky, joggers aj baggy nohavice. Z topánok môžete k tričkám doladiť jednofarebné tenisky. Tričká vyniknú aj v kombinácii s mikinou s kapucňou alebo bez, s rebelskou koženkou alebo štýlovou džínsovou bundou.

Ako si objednať pánske tričká s potlačou v internetovom obchode?

Vyberte si štýlové pánske tričko s potlačou na Bolf.sk. Panské tričká s potlačou sú dostupné v rôznych farbách a vy tak môžete siahnuť po bielej či čiernej klasike, po farebnom tričku vo výraznom odtieni, ako je napríklad kobaltová, mätová, oranžová, alebo po zábavnom viacfarebnom tričku. Na výber máte tričká s krátkym rukávom, ale tiež tričká bez rukávu, vďaka čomu si na svoje príde každý. Tričká v ležérnom štýle sú vyrobené zo zmesi kvalitnej bavlny a polyestru alebo čistej bavlny. Vyznačujú sa vzdušnosťou, mäkkosťou a ľahkosťou a vy sa môžete spoľahnúť na to, že vám prinesú vytúžený komfort. Už si stačí iba vybrať to pravé. Navyše, v Bolf.sk je tričko expedované do 24 hodín a v prípade, že vám štýlovo alebo veľkostne nesadne, môžete ho do 30 dní vrátiť.

pixel