Dámske koženkové bundy

Počet výrobkov: 46
Veľkosť
Farba
Cena
Značka
Ponuka
Materiál
Vzor
fit
Typ produktu

Kožené bundy

Koženkové bundy dámske by nemali chýbať žiadnej žene. Úžasne vyzerajú, dajú sa perfektne kombinovať a cítite sa v nich ako sebavedomý rebel. Ak túžite po niečom všestrannom a nadčasovom, vyhovujúcom ľubovoľnému štýlu, kožená bunda dámska, či už z pravej alebo umelej kože, je ideálnym riešením na prechodné obdobie. U nás sa nemusíte báť ani ceny, máme perfektný tovar na každý rozpočet.

Druhy dámskych koženkových búnd

Nielen čierna motorkárska klasika, ale aj oversized veľkosti, rôzne farby, asymetrické strihy, kožené dámske bombery, dokonca koženkové kabáty a saká môžu pozdvihnúť outfit na úplne inú úroveň. Individuálny štýl zdôrazníte koženou bundou s potlačou.

Ak sa jej neviete nabažiť, koženková bunda s kožušinou vás zahreje aj v miernej zime a navyše kožušinový golier je sám o sebe pútavým dizajnovým prvkom a horúcim trendom tejto sezóny.

Najobľúbenejšie farby a vzory dámskych koženkových búnd

Suverénne najpredávanejšia je čierna koženková bunda dámska, no zavrhovať by ste nemali ani farebné koženkové bundy, skôr naopak, nebojte sa ich zaradiť do šatníka. Žltá farba prežiari každú miestnosť, do ktorej vojdete, veľmi žensky pôsobí aj populárna červená, ktorá osvieži nenápadný outfit. Nezvyčajné nie sú ani viacfarebné modely. Koženková bunda býva často ozdobená kovovými aplikáciami, zipsami, opaskom alebo nášivkami, aby ste ešte viac vynikli.

S čím nosiť koženkové bundy?

Asi na každú príležitosť si viete nájsť vhodnú bundu. Na bežný deň k nej môžete zvoliť dámske kraťasy a top v čiernej farbe a vytvoriť tak pôsobivý monochromatický look. Koženkovú bundu si vezmite aj na dámske blúzky a plisovanú sukňu. Štýlový outfit do práce je na svete. V čiernej bombere a crop tope vás neprehliadnu, na spodok odporúčame dámske joggery a biele tenisky. Je to úchvatná kombinácia komfortu a ležérnosti.

Šik kombinácia romantických šiat s kvetovanou potlačou, koženkovej bundy a topánok na vysokých podpätkoch vám zaručí množstvo obdivných pohľadov. Na párty sa predveďte v zaujímavom overale, mohutnom náhrdelníku a čiernej motorkárskej koženkovej bunde. Nesmrteľná kombinácia, ktorou nič nepokazíte, je čierna bunda, biela blúzka alebo tričko a dámske rifle.

Ako si objednať koženkovú bundu z e-shopu Bolf.sk?

Nákup na Bolf.sk je jednoduchý. U nás nájdete najnovšie dámske koženkové bundy, bez ktorých si už nebudete vedieť predstaviť život. Vyberte si správnu veľkosť podľa tabuľky rozmerov a už o pár dní môžete mať doma úžasný módny kúsok. Skvelá cena a kvalitný materiál sú našou prioritou.

pixel