Dámske kabáty

Počet výrobkov: 68
Veľkosť
Farba
Cena
Značka
Materiál
Vzor
fit
Typ produktu

Dámske kabáty

Dámske kabáty sú univerzálne, elegantné položky v šatníku. Vďaka nim aj každodenný pohodlný outfit pozdvihnete na úplne inú úroveň. Môžete ich nosiť namiesto bundy, keď túžite pôsobiť sofistikovane a zároveň sa ochrániť pred chladom či vetrom. Prinášame vám najmodernejšie kabáty dámske pre všetky vekové kategórie.

Obľúbené druhy dámskych kabátov

Dámske prechodné kabáty asi najlepšie reprezentuje kultový trenčkot, ktorý by nemal chýbať žiadnej štýlovej dáme. Kabáty s kapucňou sú spoľahlivou ochranou pred nepriaznivým počasím. Obľúbené kabáty dámske na zimu sú prešívané a veľmi teplé. V tlmených farbách ide o nadčasové kúsky, odvážne dámy môžu vyskúšať aj žiarivejšie odtiene. Kabáty s výraznou potlačou sú extravagantným kúskom pre odvážne ženy. Elegantné kabáty v nadčasovej béžovej, čiernej alebo bordovej sú klasikou nevychádzajúcou z módy.

Ako si vybrať perfektný kabát?

Na začiatok odporúčame popremýšľať o tom, aký štýl, farba a strih by váš šatník najviac doplnili. Veľkosť vyberajte s ohľadom na postavu tak, aby ste nechali dostatok priestoru na vrstvy pod ním.

I dĺžka je podstatná. Drobnejšie ženy by sa mohli v dlhých oversized kabátoch strácať, praktickejšie sú kratšie a stredne dlhé kabáty. Vyšším dámam dlhý dámsky kabát veľmi pristane. Správny strih dokáže zamaskovať nedokonalosti postavy a zoštíhliť siluetu. Zvýrazniť úzky driek môžete pomocou opaskov previazaných cez kabát.

S čím najlepšie vyzerajú dámske kabáty?

Dokonalý vzhľad vám pomôžu dosiahnuť štýlové doplnky a produkty ako dámske šály, čiapky, šatky alebo opasky. Dámske elegantné kabáty s výraznou kabelkou, koženými rukavicami, čižmami a trendy šperkami sú zárukou obdivných pohľadov.

Dámske kabáty s kapucňou zdobené umelou kožušinou s pletenými šatami a podpätkami sa veľmi dobre nosia na rôzne príležitosti: od rande až po pracovné stretnutie. Ležérny outfit vytvoríte, ak si zvolíte dámske rifle, štýlovú košeľu a pohodlné topánky. Úchvatné minimalistické outfity si vyskladáte, ak dámske zimné kabáty v ťavej farbe navrstvíte na zaujímavý dámsky kardigan, bielu blúzku, čierne obtiahnuté nohavice a kožené topánky.

Na ľahké šaty s kvetinovou potlačou alebo košeľu a dámske kraťasy si oblečte kratšie jarné kabáty dámske v pastelových odtieňoch a obujte si členkové čižmy.

Ako si objednať dámsky kabát z Bolf.sk?

Stačí si vybrať z bohatej ponuky produktov. Cena vás poteší, u nás si môžete dovoliť obohatiť svoj šatník o nádherné dámske prechodné kabáty a kvalitné kabáty na zimu dámske, ktoré sú hitmi tejto sezóny.

pixel