Pánske bavlnené trička

Počet výrobkov: 851
Veľkosť
  • 1-Ubrania
Farba
Cena
Značka
Ponuka
Materiál
Vzor
fit

Muži obľubujú jednoduchú módu, ktorá sa ľahko kombinuje, je pohodlná a nadčasová. Takmer každý pánsky šatník pozostáva z rovnakých základných kúskov, ktoré sa líšia len vo farebných prevedeniach. Medzi základné kúsky, ktoré nesmú chýbať v pánskom šatníku patria jednoznačne aj kvalitné bavlnené tričká. Aké bavlnené tričko si vybrať a s čím ho môžete nosiť? 

Pánske bavlnené tričká - obľúbené vzory a farby

Najobľúbenejšou voľbou je biele tričko pánske, ktoré sa nosí dobre s čímkoľvek. V mnohých pánskych šatníkoch však tiež nechýbajú aj iné bavlnené tričká s dlhým či krátkym rukávom. Aké sú najobľúbenejšie vzory a farby mužov? Muži najviac obľubujú jednoduché a jednofarebné pánske tričká v modrej, bielej, šedej či čiernej farbe. Nevyhýbajú sa však ani minimalistickým vzorom či štipke extravagancie v podobe žiarivých farieb a výrazných potlačí. 

Pozrite tiež:

K čomu nosiť pánske bavlnené tričká a ako ich štylizovať

Hľadáte pohodlné kúsky z príjemného materiálu určené na bežné nosenie? Stavte na pánske tričká bez potlače, ktoré sú vyrobené z bavlny a počas nosenia vám poskytujú komfort. Bavlnené pánske tričká sa navyše ľahko kombinujú a vy ich tak môžete nosiť do práce aj na rôzne iné neformálne udalosti. Skombinujte klasické biele, čierne alebo tmavomodré bavlnené tričko s pohodlnými džínsami alebo klasickými nohavicami. Nosiť ich môžete aj s mikinami, pánskymi kardiganmi alebo ľahkými bundami. Tričká vyrobené z bavlny sa navyše nosia skvele v každom ročnom období, pretože, narozdiel od syntetických materiálov sa v bavlne nepotíte. 

Ako objednať pánske bavlnené tričká z nášho obchodu

Objednávanie pánskych bavlnených tričiek z internetového obchodu Bolf.sk je jednoduché. Prejdite do časti pánska móda, vyberte si kategóriu tričká a pomocou prehľadného filtra zadajte vaše požiadavky. Vybrať si môžete z rôznych veľkostí, farieb, materiálov a tiež z rôznych cenových kategórií. Nakupujte na Bolf.sk štýlové a moderné pánske tričká, ktoré máme skladom a ihneď k odoslaniu. Navyše za bezkonkurenčnú cenu.

pixel