Pánske jogger nohavice

Počet výrobkov: 309
Veľkosť
  • 1-Ubrania
  • Spodnie
Farba
Cena
Značka
Ponuka
Materiál
Vzor
fit
Typ produktu

Pánske jogger nohavice sa v poslednej dobe stávajú čoraz populárnejšie a modernejšie. Pýtate sa - jogger nohavice - čo to je? Ak vám tento pojem nič nevraví, mali by ste to rýchlo napraviť! V páse sú nastaviteľné sťahovacou gumou a šnúrkou, v dolnej časti nohavíc majú manžetu. Vďaka svojmu strihu dokonale sedia na postave, sú veľmi pohodlné, štýlové a ľahko ich skombinujete nielen do mestských outfitov.

Pánske jogger nohavice - najmódnejšie farby

Joggery majú mnoho podôb, aby ste si ich mohli zakomponovať do šatníka, nech už preferujete akýkoľvek štýl. Aby ste v nich dokonale vynikli, rozhodnite sa pre správnu veľkosť a vyberte si farbu, ktorá najlepšie zapadne do vášho šatníka.
Medzi najpopulárnejšie farby patria jogger nohavice zelené, najčastejšie v khaki odtieni, nestarnúca a nadčasová voľba je aj čierna, tmavá modrá, béžová, kamelová, bordová alebo šedá. Tieto odtiene sa veľmi jednoducho kombinujú s ostatným oblečením a využijete ich počas celého roka. V typicky modrých pánskych jogger rifliach sa budete cítiť takmer ako v klasických džínsoch, len o niečo pohodlnejšie. Pánske jogger kapsáče nájdete aj v obľúbenom maskáčovom dizajne - vojenská zelená je vždy v kurze. Komfort pri nosení joggerov zaručuje aj kvalita, pretože prevažnú zložku materiálu tvorí bavlna.

Ako štýlovo nosiť pánske jogger nohavice?

K jogger nohaviciam sa hodí naozaj široký sortiment vrchného oblečenia. Ak chcete docieliť nekompromisný street look, vyberajte k jogger džínsom dobre sediace pánske košele, najmä typ slim fit, športové pánske saká a v chladnejších mesiacoch sa k nim skvelo hodia aj parky. Trendy šál dotvorí ležérny look. Jogger denim nohavice v tmavých farbách môžete skombinovať aj s kabátom a pohodlnými teniskami.
Štýlovo a veľmi zaujímavo pôsobí aj vrstvenie. Jogger nohavice pánske s trakmi spolu s károvanou košeľou a koženými topánkami vytvoria kombináciu, z ktorej okoliu predvediete, že móda vám nie je cudzia a nebojíte sa ani menej tradičných outfitov.
Doplňte jogger tepláky netradičnou mikinou, rifľovou bundou a bielymi teniskami a moderný outfit na voľnočasové aktivity je hneď na svete! Buďte za hviezdu a vyvolajte luxusný dojem - vyskúšajte skombinovať jogger nohavice a hrejivý kašmírový sveter. K dokonalosti chýbajú už len štýlové hodinky a batoh na všetky nevyhnutné osobné veci.

Objednávanie pánskych joggerov internetovom obchode Bolf - ako na to?

Už nemusíte hľadať po obchodoch módne pánske jogger nohavice, najlacnejšie nakúpite u nás. Pri kúpe správneho modelu vám pomôže veľkostná tabuľka a ďalšie informácie ako farba či materiál. Vyberať si môžete z množstva produktov a poteší vás priaznivá cena. V košíku nájdete všetky produkty, ktoré ste si doň vložili a celkovú sumu aj s dph, stačí už len odoslať objednávku. Platba je možná nielen na dobierku, ale aj bankovým prevodom alebo cez platobné brány. Dodanie tovaru je naozaj rýchle, svoju objednávku máte doma do pár dní. Nezabudnite sa prihlásiť na odber newslettra, aby vám neunikla žiadna novinka či výpredaj.

pixel