Pánske prechodné bundy - jarné a jesenne

Počet výrobkov: 649
Farba
Veľkosť
  • 1-Ubrania
Cena
Ponuka
Značka
Vzor
Vlasnosť
Druh
Ukázať iba

V každom pánskom šatníku by sa mala nachádzať minimálne jedna pánska prechodná bunda, ktorá vás ochráni pred nepriaznivým počasím a vetrom. Skvelo poslúži počas celej jari a vynosíte ju aj na jeseň.

Aké typy pánskych prechodných búnd ponúka kolekcia Bolf.sk?

Pánske vetrovky sú univerzálnym kúskom, ktorý oceníte i pri mrholení či silnejšom vetre. Softshellové bundy sa výborne hodia na šport i do mesta. Džentlmenov milujúcich formálnejší štýl určite zaujmú pánske elegantné bundy so strihmi lichotiacimi každému typu postavy.
Na stretnutie s priateľmi a bežné dni sú vhodné pánske rifľové bundy. V ponuke máme množstvo variácií týchto z módy nevychádzajúcich kúskov.

Pánske jarné bundy sú populárne najmä v týchto farbách a dizajnoch

V našom eshope nájdete všetky obľúbené modely - jednofarebné v žiadaných odtieňoch šedej, modrej, hnedej i žltej, dvojfarebné a vzorované pánske bundy na jar a jeseň, niektoré s kontrastne riešeným zipsom, v elegantných aj športových variáciách, aby ste ich ľahko skombinovali na akúkoľvek príležitosť, modely s nastaviteľnou alebo odnímateľnou kapucňou, praktickými vonkajšími a vnútornými vreckami na peňaženku, mobil, kľúče a ďalšie drobnosti.

S čím skombinovať pánske bundy na jeseň?

Jesenné bundy pánske v tlmených farbách vynosíte s farebnými chino nohavicami a jednofarebnou košeľou. Vojenské pánske parky sú fantastickou voľbou na vytvorenie moderného ležérneho looku, pretože sa ľahko kombinujú napríklad v streetwear štýle.
Pohodlné džínsy, mikinu alebo sveter si môžete obliecť pod prešívanú bundu a vytvoríte tak veľmi reprezentatívny outfit. Neprehliadnuteľný akcent mu dodáte, ak siahnete po žiarivejších farbách bundy. Prechodné pánske bombery fantasticky vyzerajú s teplákmi a tričkom s potlačou.

Ako kúpiť pánske prechodné bundy na Bolf.sk?

Pri výbere správnej bundy vám pomôže veľkostná tabuľka. Predajňa Bolf.sk ponúka módny tovar na rôzne príležitosti za príjemné ceny. Výborná kvalita a rýchla dodávka objednaného tovaru sú pre nás samozrejmosťou.

pixel