Pánske košele riflové

Počet výrobkov: 14
Farba
Veľkosť
Cena
Ponuka
Značka
Ukázať iba

História rifľoviny siaha až do 17. storočia. Najprv sa používala na priemyselné účely. Košele z tohto materiálu nosili obyčajní robotníci, ktorí sa venovali fyzickej práci. Doteraz slúži ako jeden z kľúčových prvkov pánskeho štýlu a nachádza sa najmä v ležérnych kolekciách.

Pánske džínsové košele – ideálne na každú príležitosť

Výhodou rifľových košieľ je, že sa vyrábajú z kvalitného materiálu, sú tiež  odolné voči opotrebovaniu a veľmi sa nekrčia. Kvalitné výrobky môžu vydržať roky bez toho, aby sa poškodili alebo roztrhli. Umývanie džínsových košieľ nie je vôbec náročné a kvôli nejednotnej farbe môžu byť drobné, ťažko odstrániteľné škvrny neviditeľné.

V chladnom počasí môžete cez džínsovú košeľu prehodiť koženú alebo látkovú bundu alebo pulóver neutrálnej farby. Vytiahnutím goliera, manžiet a spodnej časti košele smerom von bude štýl voľnejší a nezvyčajnejší. Modrá džínsová košeľa a biele spoločenské nohavice sú skvelou kombináciou, vďaka ktorej bude váš vzhľad pôsobiť formálnejšie.

Pozrite tiež:

Čo by ste nemali robiť, je nosiť džínsovú košeľu s klasickou kravatou. Dizajnéri tiež odporúčajú zdržať sa miešania oblečenia s veľmi teplými jasnými farbami - červenou, žltou, oranžovou.

Ako vybrať veľkosť pánskej džínsovej košele?

Všetky veľkosti košele sú zoskupené podľa goliera a výšky muža. Pri určovaní toho pravého je zvykom vychádzať z veľkosti oblečenia a obvodu hrudníka. Najprv by ste si však mali zmerať golier. Nie je to ťažké, stačí omotať okolo krku krajčírsky meter. K získanému rozmeru je potrebné pridať 1-2 cm, pri zapnutom hornom gombíku by mal medzi golierom a telom prejsť prst. Tento priestor je nevyhnutný pre slobodu.

Ako si objednať pánske džínsové košele v predajni Bolf – na čo by ste nemali zabudnúť?

Kategória „ pánske košele rifľové“ vám ponúka košele v čiernej, modrej, tmavomodrej a modrosivej farbe. Pri výbere treba myslieť na to, k čomu chcete džínsovú košeľu kombinovať. Keď už máte zmerané vaše rozmery, v tabuľke rozmerov si už len vyberiete správnu veľkosť.

pixel