Dámske kapsáčové nohavice

Počet výrobkov: 9
Veľkosť
Farba
Cena
Značka
Materiál
Vzor
fit
Typ produktu

Dámske kapsáče alebo cargo nohavice boli trendy už v 90-tych rokoch. Svoju slávu si v tomto čase veľmi užili, no potom sa istú dobu považovali za vrchol nevkusu. V súčasnosti patria dámske kapsáče opäť medzi veľmi populárne a trendy kúsky, ktoré môžete nosiť tiež ako súčasť elegantné outfitu. Ako dámske kapsáče nosiť a prečo by ste ich mali mať vo svojom šatníku? Poradíme vám.

Dámske kapsáče - voľné nohavice pre ležérny štýl

Dámske kapsáče patria medzi veľmi pohodlné a praktické nohavice, ktoré majú dostatok úložných vreciek. Kapsáče sa nosili už počas vojny, odkiaľ pramení aj ich maskáčový dizajn. V súčasnosti na trhu však už nenájdete len obyčajné dámske maskáčové kapsáče či dámske zelené kapsáče. Vybrať si môžete napríklad čierne dámske kapsáče, ktoré viete nosiť v kombinácii s ležérnym oblečením, ale aj ako súčasť elegantného outfitu. Pokiaľ však chcete vytvoriť športový štýl, potom vám odporúčame vybrať si pohodlné dámske teplákové kapsáče. Kapsáče môžete nosiť aj v lete. Vtedy je však potrebné zvoliť kapsáče z ľahšieho materiálu či v letných farbách, ako je ružová, blankytne modrá či mentolová.

Pozrite tiež:

Aká obuv sa hodí k dámskym kapsáčom?

S dámskymi kapsáčmi dokážete vytvoriť outfity v rôznych štýloch. Pokiaľ teda chcete staviť na istotu, potom vám odporúčame ku kapsáčom zvoliť tenisky, workery alebo čižmy. Krásny elegantný outfit však dosiahnete tak, že dámske kapsáče skombinujete s ihličkami, teda s topánkami na vysokom opätku. Nemusia to byť vyslovene čierne dámske kapsáče. Zvoliť môžete aj khaki dámske kapsáče alebo béžové dámske kapsáče s opaskom.

Dámske kapsáče - ako ich nájsť a objednať na Bolf?

Na e-shope Bolf nájdete širokú ponuku dámskych kapsáčov. Vybrať si môžete cargo nohavice v rôznych farbách, veľkostiach či štýloch. Pokiaľ máte záujem o dámske kapsáče, stačí ísť na stránku Bolf.sk. Následne si kapsáče môžete zoradiť podľa svojej veľkosti, farby, ceny a dĺžky.

Ak chcete dostávať bližšie informácie o ďalších produktoch alebo práve o dámskych kapsáčoch, môžete sa taktiež prihlásiť na odber nášho newslettera. Taktiež si v tejto chvíli môžete z Bolf objednať dámske kapsáče na teplé a chladné mesiace, a to za skvelú cenu. Ak potrebujete pomoc s výberom, taktiež nás neváhajte kontaktovať na našej zákazníckej infolinke alebo vyplnením kontaktného formulára.

pixel