Dámske prechodné bundy - jarné a jesenne

Počet výrobkov: 227
Veľkosť
Farba
Cena
Značka
Ponuka
Materiál
Vzor
fit
Typ produktu

Dámske prechodné bundy

Dámske prechodné bundy sú perfektnými spoločníkmi do premenlivého počasia. U nás nájdete najmodernejšie bundy na jar aj krásne dámske bundy na jeseň, aby ste toto obdobie mohli pokojne prehlásiť za vaše najštýlovejšie z celého roku.

Aké druhy dámskych prechodných búnd sú horúcim trendom?

Prechodná bunda dámska je široký pojem a zahŕňa pestrú paletu modelov pokrývajúcich rôznorodé štýly. Športové duše potešia funkčné a praktické dámske softshellové bundy, romantické dámy si zase určite vyberú jarné bundy dámske elegantné, lebo ochránia pred počasím a zároveň úžasne vyzerajú aj na formálne príležitosti. Koženková bunda, bombera, parka vo vojenskom štýle, rifľová bunda a postave lichotiaci kabát by nemali chýbať žiadnej žene.

Toto sú najobľúbenejšie farby a dizajny prechodných búnd

Farebné jesenné bundy dámske rozžiaria aj sychravé dni. Žltá alebo červená sú hity tejto sezóny, veľkej obľube sa teší i univerzálna khaki farba, pretože pristane asi každej žene. Kým jarné kolekcie sršia veselými a pastelovými farbami, na jeseň sú dlhodobo trendy najmä zemitejšie a neutrálne odtiene hnedej, tmavomodrej, sivej, zelenej a bordovej.

Odvážne dámy svoj individuálny štýl v tomto období rady zdôrazňujú bundami s výraznými ozdobnými aplikáciami, asymetrickými strihmi a netradične riešeným zapínaním. Pri skladaní jedinečného outfitu sa neváhajte inšpirovať modelkami na prehliadkových mólach.

S čím sa dobre kombinujú prechodné bundy?

Ak chcete vytvoriť originálny outfit na voľnočasové aktivity, prechodné bundy, najmä tie prešívané, dokonale doplnia dámske tepláky a dámske mikiny s kapucňou. Všestranné dámske bombery môžete navrstviť na jemný sveter s bielou blúzkou a ak si k nim vezmete perfektne sediace dámske rifle, pôsobivý výzor máte zaručený.

Jarné dámske bundy v nežných farbách sú ideálnym doplnkom obľúbených šiat. Elegantnejšie verzie ako trenčkot vám dodajú okamžitý šmrnc. Prechodná koženková bunda vás zachráni vždy, keď neviete, čo na seba, lebo na všetkom vyzerá úchvatne.

Kvalitná dámska prechodná bunda je nadčasovým kúskom v šatníku a dá sa nosiť na množstvo spôsobov. Netreba sa báť experimentovať s farbami, textúrami a doplnkami, aby ste svoj individuálny štýl pretavili do úchvatného výsledku.

Ako si objednať prechodnú bundu z Bolf.sk?

Nákup je jednoduchý. Stačí si vybrať želanú bundu, zvoliť správnu veľkosť, zvoliť preferovaný spôsob platby a odoslať objednávku. Cena je prívetivá a dodanie rýchle. Nezabudnite sa prihlásiť na odber noviniek, aby vám neunikli žiadne akcie.

pixel