Pánske zimné kabáty

Počet výrobkov: 55
Veľkosť
Farba
Cena
Značka
Ponuka
Materiál
Vzor
fit

V zime na to, aby ste sa udržali v teple a pohodlí rozhodne nestačí sako alebo tenká bunda. Budete potrebovať niečo teplejšie, ideálne kúsok, ktorý si môžete obliecť k vašim obľúbeným džínsom, no nezradí vás ani v prípade, keď si ho oblečiete na oblek. Riešením je pánsky zimný kabát.

Pánske kabáty na zimu – čím sú výnimočné?

Našťastie nemusíte obetovať váš elegantný štýl len preto, že je vonku zima. Dobrý formálny pánsky kabát je univerzálny a nadčasový. Je vhodný do kancelárie, na spoločenské udalosti, na rande, alebo na koktail s priateľmi. Vybrať si navyše môžete z množstva rôznych štýlov: elegantný, neformálny, športový, či dandy. Mnohé z nich môžete nosiť denne. Skvelo vyzerajú k úzkym džínsom, bielej košeli a teniskám, no samozrejme môžete pre ešte ležérnejší outfit zvoliť aj klasické jednofarebné tričko, alebo naopak, pre elegantnejší look zase elegantnejšie nohavice. V chladnejších dňoch pánsky kabát navrstvite napríklad mikinou alebo svetrom. Tak či onak, pánsky kabát je kľúčovým zimným odevom. Možno vás to prekvapí, ale výber toho správneho kúsku je jednoduchší, než by ste si mysleli. Na pamäti musíte mať iba niektoré jeho vlastnosti, ako sú: typ, látka, farba a strih.

Pozrite tiež:

Ako si vybrať elegantný pánsky kabát, ktorý lichotí vašej postave?

Keď hľadáte váš ideálny pánsky zimný kabát, zvoľte si funkčný kabát, ktorý budete môcť nosiť často. Potrebujete kabát primárne na voľný čas? Alebo hľadáte kabát na spoločenské udalosti? Funkcia je dôležitá. Na základe toho si vyberte aj látku vrátane farby a vzoru. Ak chcete, aby bol váš kabát nepremokavý, možno budete musieť zvážiť ľahšie varianty. Kašmír a klasická vlna sú síce luxusnejšie, ale menej odolné, takže ak nosíte kabát s ruksakom, popruhy môžu kabát poškodiť. Tmavšie farby, ako je čierna, sivá a námornícka modrá lichotia takmer každému bez ohľadu na druh postavy alebo na vek. Dobre v týchto farbách budú vyzerať aj páni, ktorí majú silnejšiu postavu, pretože vďaka tmavým odtieňom budú pôsobiť štíhlejšie. Pánske kabáty sú dostupné aj v rôznych dĺžkach. Kabát by mal byť dostatočne dlhý, aby pohodlne zakryl spodnú časť saka, no nie taký dlhý, aby vás opticky skracoval. Nižší páni by preto mali investovať do kratších dvojradových kabátov. Možnosť s opaskom sa zase môže zdať objemnejšia ako klasický jednoradový alebo dvojradový pánsky kabát, ktorý končí pod kolenom. Hodí sa preto najmä štíhlejšej postave. Módny je momentálne hlavne slim-fit kabát. Majte ale na pamäti, že kabát budete nosiť cez iné oblečenie. Nesmie preto byť príliš úzky, práve naopak, mal by byť o niečo voľnejší. V tomto prípade rozhodne zabudnite na lacné pánske bundy a kabáty, a investujte do kvalitného kúsku, ktorý budete môcť nosiť roky.

Ako si objednať pánsky zimný kabát v predajni Bolf?

Na e-shope Bolf.sk môžete pánske zimné kabáty filtrovať podľa toho, čo je pre vás pri výbere oblečenia najdôležitejšie, či už je to cena, veľkosť, alebo farba. Existujú však aj iné kategórie produktov, podľa ktorých môžete naše produkty triediť. Vyberať si tak pokojne môžete aj podľa značky alebo materiálu. Bolf ponúka aj široké možnosti v oblasti veľkostí. K dispozícii sú veľkosti od S až po XXL. Tovar vám po zadaní osobných údajov a objednaní doručíme v priebehu niekoľkých dní spôsobom, ktorý si sami zvolíte v sekcii Doprava. Môžete sa tiež prihlásiť k odberu našich noviniek, kde vám budeme pravidelne zasielať informácie z oblasti módy a nové ponuky.

pixel