Športové bundy pánske

Počet výrobkov: 409
Farba
Veľkosť
  • 1-Ubrania
Cena
Ponuka
Značka
Vzor
Vlasnosť
Druh
Ukázať iba

Ležérna bunda sa v priebehu rokov stala odevom, ktorý má mnoho rôznych tvárí, a dá sa skvelo zakomponovať do veľkého množstva elegantných outfitov. Páni tieto outdoorové bundy milujú nielen pre ich funkčnosť, ale aj pre ich estetické výhody.

Typy pánskych športových búnd

Niekto môže medzi ležérnymi pánskymi bundami hľadať športové sako, iný zase pánsku outdoorovú bundu. Tak či onak, športová bunda môže mať mnoho podôb. Medzi klasické a veľmi obľúbené pánske bundy patrí napríklad klasická zimná páperová športová bunda, ktorú si môžete obliecť do práce, ale poslúži aj na voľný čas. Táto bunda v rôznych outfitoch dokáže pôsobiť rovnako elegantne, ako športovo. Populárnym typom je aj klasická ľahká bomber bunda alebo parka, ktoré páni radi využívajú najmä na jar a na jeseň. Pokiaľ si kúpite pánsku outdoorovú bundu z kvalitného materiálu, rozhodne vám tiež poslúži na zimné prechádzky a iné voľnočasové aktivity. Ak však hľadáte takto všestrannú bundu, siahnite po overenej kvalite a známych značkách, ako je napríklad Kilpi. Ako to už v pánskej móde býva zvykom, najobľúbenejšie sú neutrálne farby, ako napríklad čierna alebo modrá, ktoré sa tak ľahko nezašpinia a hodia sa ku všetkému.

Pozrite tiež:

S čím nosiť pánske športové bundy?

Klasická páperová bunda je ďalším kúskom, ktorý bol prevzatý od outdoorových nadšencov a stal sa z neho základ štýlu. Variácie tejto bundy siahajú od elegantných, cez ľahko zbaliteľné kúsky, ktoré uprednostňujú batôžkári, až po extra nadýchané veľké pánske zimné bundy, ktoré si v 90. rokoch obľúbili americkí rapperi. Tieto bundy sa tešia stále väčšej obľube. Sú teplé, funkčné a umožňujú vám tvoriť rôzne vrstvy, vďaka čomu sa môžete prispôsobiť aktuálnemu počasiu. Skvelo vyzerajú najmä s úzkymi džínsami alebo nohavicami. Môžete si pod ne obliecť kombináciu trička so svetrom alebo rôznym druhom mikín, a obuť sa pri tom do pohodlných tenisiek, alebo zateplených zimným outdoorových topánok. Je to na vás, a práve to je na týchto pánskych bundách tak úžasné. Vyberte si napríklad bundu v klasickej farbe, ako je olivovozelená, a oblečte si ju k béžovému svetru, modrým džínsom a hnedým vysokým topánkam. Ideálny outfit hlavne na zimné prechádzky po meste.

Ako si objednať pánsku športovú bundu v predajni Bolf?

Na e-shope Bolf.sk môžete pánske športové bundy filtrovať podľa toho, čo je pre vás pri výbere oblečenia najdôležitejšie, či už je to cena, veľkosť, alebo farba. Existujú však aj iné kategórie produktov, podľa ktorých si môžete zobraziť naše produkty. Vyberať si tak pokojne môžete aj podľa značky alebo materiálu. Bolf ponúka aj široké možnosti v oblasti veľkostí. K dispozícii sú veľkosti od S až po XXL, ale u mnohých produktov aj 3XL. Tovar vám po objednaní doručíme v priebehu niekoľkých dní spôsobom, ktorý si sami zvolíte v sekcii Doprava.

pixel