Dámske softshellové bundy

Počet výrobkov: 18
Veľkosť
Farba
Cena
Značka
Ponuka
Materiál
Vzor
fit

Dámske softshellové bundy

Či už ste športovkyňa na plný úväzok, alebo máte jednoducho radi komfort a pohodlie v každodennom živote, softshellová bunda je skvelou voľbou. Možnosti a vlastnosti softshellových búnd z našej ponuky ďaleko presahujú výhody bežných kabátov a vetroviek. Bunda vás ochráni nielen pred dažďom, ale suchá ostanete aj zvnútra. Vďaka kvalitnej membráne totiž odvádza pot na svoj povrch, vďaka čomu sa pot rýchlejšie odparí a vy tak budete v suchu. Kvalitne spracovaný materiál poskytuje ideálnu ochranu pred vetrom a zimou, no zároveň zaručuje vysoký komfort aj pri náročných podmienkach.
Veľmi pohodlné a praktické softshellové bundy sa hodia na každodenné nosenie počas jesennej i jarnej sezóny. V ponuke Bolf nájdete široký výber univerzálnych prechodových softshelových búnd, ktoré skvele doplnia váš outfit. Dostupné modely sa vyznačujú precíznou kvalitou a módnym dizajnom, ktoré zároveň perfektne zvýraznia postavu, podčiarknu vaše krivky a zoštíhlia váš pás. Modely z ponuky Bolf sú ľahké, elastické, nebránia v pohybe a ideálne chránia pred chladom, vetrom a dažďom.

Druhy dámskych softshellových búnd

Softshell bunda je relatívne ľahké, priedušné outdoorové oblečenie populárne aj na každodenné nosenie počas prechodnej sezóny v jarných a jesenných dňoch. Vyrába sa nielen v klasickej dĺžke, ale populárne sú aj dlhé softshellové kabáty. Aj strihy búnd sú rôzne, prispôsobené každému druhu ženskej postavy - od vypasovanejších až po voľnejšie. Softshellové bundy mávajú po bokoch vrecká, kapucňu a niektoré aj veľmi efektné lemovanie okolo manžiet a zipsy v kontrastných farbách.

Obľúbené farby a dizajny dámskych softshellových búnd

Na Bolf.sk nájdete kvalitné produkty, každá dámska softshellová bunda je precízne spracovaná a k dispozícii sú módne farby ako nadčasová čierna a tmavomodrá, univerzálna sivá, výrazná zelená, tyrkysová, oranžová alebo červená. Stačí si len vybrať podľa osobných preferencií a zladiť bundu k zvyšku šatníka.

S čím nosiť softshellovú bundu?

Dámska softshellová bunda skvelo doplní obtiahnuté dámske legíny, podčiarkne ladné ženské krivky a opticky zoštíhli pás. Môžete si k nej vziať aj dámske tepláky alebo dámske joggery, ak uprednostňujete ležérny športový štýl. V zime na snowboard alebo lyžovačku k nej jednoducho skombinujete farebné dámske lyžiarske nohavice, teplú čiapku so šálom a na svahu vás zaručene nik neprehliadne.

Do kina alebo na posedenie s priateľmi si vyberte dámske rifle a pod softshellové bundy sa skvelo hodia aj dámske mikiny na zips a pohodlné tričko s potlačou a koženými teniskami. Nečakaný dážď nebude predstavovať žiadny problém. Okrem toho máte úchvatný štýlový mestský outfit, v ktorom vám určite nebude zima.

Ako si objednať dámsku softshellovú bundu z e-shopu Bolf.sk?

Produkty našej značky sú vhodné pre všetky vekové kategórie a charakterizuje ich kvalitný materiál a výhodná cena. Pomocou tabuľky rozmerov si jednoducho vyberiete svoju veľkosť a preferovaný spôsob platby. Tovar nad 60 € vám domov doručíme úplne zadarmo. Dodávka je rýchla. Ak sa prihlásite na odber noviniek, dozviete sa o pripravovaných akciách ako prví.

pixel