Farby a veľkosť produktov

FARBY A VEĽKOSŤ PRODUKTOV

Farby produktov

Vždy dbáme na to, aby boli produktové fotografie na bolf.sk profesionálne. Disponujeme vlastným fotoateliérom, ktorý si dáva záležať na kvalite zhotovených fotografií. Každá z nich je vytvorená s využitím profesionálnej fotografickej techniky a štúdiových lámp.

Vynakladáme maximálne úsilie, aby farby čo najlepšie odrážali skutočný vzhľad produktov. Nemáme však žiadny vplyv na farebné rozdiely vyplývajúce z jednotlivých nastavení a kalibrácie farieb na monitore u PC. Monitory LCD často zobrazujú veľmi jasný obraz so živými farbami.

Fotografie sú vlastníctvom spoločnosti Bolf Sp. z o.o. Sp.k. Bez nášho vedomia a súhlasu nedávame súhlas na ich použitie, kopírovanie a duplikáciu.


Veľkosť produktov

Naša ponuka obsahuje viac ako 7000 produktov. Každý výrobca má inú veľkosť. Prosím, neriaďte sa veľkosťou na štítku, ale pozrite si tabuľku veľkostí.

Výrobky meriame naplocho, bez rozťahovania, s gombíkmi zapnutými alebo so zapínaným zipsom. Aby ste našli tú správnu veľkosť, odporúčame porovnať rozmery v tabuľke s rozmermi vášho obľúbeného produktu.

V každom modeli je meraný jeden kus z každej veľkosti, preto môžu existovať rozdiely v rozmeroch uvedených v tabuľke (tolerancia +/- 3 cm).


pixel