Pánske mikiny s potlačou

Počet výrobkov: 257
Farba
Veľkosť
  • 1-Ubrania
Cena
Ponuka
Značka
Vzor
Vlasnosť
Ukázať iba

Väčšina kúskov pánskeho oblečenia sa zrodila z praktickosti a potreby pohodlia. Inak to nie je ani v prípade pánskych mikín, pretože to je presne to, čo od nich očakávate – pohodlie, štýl a všestrannosť. Návrat pánskych mikín s potlačou signalizuje, že tento kúsok oblečenia zažíva obdobie svojej najväčšej slávy. Po úspešnom uvedení luxusného športového oblečenia v jeho rôznych formách bolo len otázkou času, kedy sa štýlové pánske mikiny dostanú medzi nestarnúce kúsky.

Pánske mikiny s potlačou – aké typy poznáme?

Klasickým strihom pánskej mikiny s potlačou je tá s kapucňou, ktorá sa dá obliecť cez hlavu. Nič s ňou nepokazíte. Teda, pokiaľ siahnete po bielej alebo čiernej kombinácii a zvolíte k nej napríklad kárované nohavice a sako, môžete dokonca vytvoriť outfit, v ktorom budete vyzerať naozaj dobre. Tento štýl sa hodí aj starším pánom, ktorým okamžite uberie niekoľko rokov. Ďalším obľúbeným kúskom je mikina na polovičný zips. Tento druh mikiny má zips, ktorý zasahuje do dolnej časti hrudníka, takže umožňuje jej ľahšie obliekanie a vyzliekanie. Pánske mikiny s nápisom sú momentálne voľbou číslo jeden, minimálne pokiaľ chcete sledovať najnovšie módne trendy. Klasická mikina s nápisom na zips je kúsok, ktorý má v skrini snáď každý muž. Môžete ju nosiť úplne rozopnutú, alebo naopak, keď sa ochladí, môžete sa zapnúť, a zostať tak v teple. Typicky je úzkeho strihu, takže sa skvele hodí na vrstvenie. Je to skutočne univerzálny kúsok, ktorý využijete 365 dní v roku.

Pozrite tiež:

Pánske mikiny s potlačou – obľúbené farby tejto sezóny

Samozrejme, nie je to vždy iba o strihu. Štýlové pánske mikiny musia mať aj vhodnú farbu, ktorá sa hodí k vašim vlasom, farbe pleti, no i zbytku vášho oblečenia. Pokiaľ chcete klasiku, ktorú môžete nosiť denne, a ktorou nič nepokazíte, vyberte si neutrálne farby ako biela, čierna, modrá, alebo béžová. Ak máte záujem vybrať si skutočne módnu mikinu, siahnite po odvážnejších farbách, ako napríklad mätová alebo červená, prípadne si vyberte mikinu so zaujímavým motívom. Potlač v tomto prípade dokáže robiť divy, je preto dôležité zvoliť si primeranú veľkosť a vzor, s ktorým budete skutočne stotožnení.

Ako si objednať pánske mikiny s potlačou?

Na e-shope Bolf.sk môžete pánske mikiny s potlačou vyhľadávať podľa toho, čo je pre vás pri výbere oblečenia najdôležitejšie, či už je to cena, veľkosť, materiál alebo farba. Naše produkty si však môžete vybrať aj podľa značky. Skladom máme veľkosti od S až po XXL. Tovar vám doručíme v priebehu niekoľkých dní. Ak potrebujete pri vašom nákupe pomoc alebo ďalšie informácie, neváhajte kontaktovať naše zákaznícke centrum.

pixel