Pánske tepláky

Počet výrobkov: 364
Veľkosť
  • 1-Ubrania
  • Spodnie
Farba
Cena
Značka
Ponuka
Materiál
Vzor
fit
Typ produktu

Pánske tepláky sú pohodlným modelom športových nohavíc pôvodne vyrobených na cvičenie. Komfort je pri cvičení požiadavkou číslo jeden, preto sa moderné tepláky prispôsobia telu, sú z materiálov príjemných na dotyk a pokožka v nich dýcha. Okrem klasických pánskych športových teplákov existuje aj mnoho sofistikovanejších a skvelo vyzerajúcich modelov vhodných nielen na doma, ale na rôzne príležitosti. U nás si určite príde na svoje každý!

Pánske tepláky - obľúbené druhy teplákov

Prvenstvo v pánskych šatníkoch držia pohodlné joggery s pružným nápletom v páse a na manžetách. V tesnom závese sú značkové tepláky pánske, street stylu a fitku kraľujú nebbia pánske tepláky. Originálne riešené detaily, napríklad zaujímavé vrecká, žiarivé ozdobné lemovanie, zipsy či znížený sed sú výbornou možnosťou, ako podčiarknuť neformálny a štýlový outfit. Pánske štýlové tepláky sú nohavice, ktoré nemôžu chýbať žiadnemu mužovi!
Sivá vo všetkých odtieňoch je absolútna stálica. Naša kolekcia však obsahuje aj štýlové pánske tepláky vo výraznejších farbách. Fantasticky sa budete cítiť aj v maskáčových teplákoch a vďaka teplákom s potlačou ľahko zaujmete. Je len na vás, či dáte prednosť jednofarebným alebo vzorovaným modelom.
V chladnom počasí oceníte pánske tepláky hrubé - na hrejivý materiál sa môžete spoľahnúť. Ak sa chystáte cvičiť, u nás nájdete kvalitné fitness tepláky pánske do svojich športových outfitov, ktoré hravo zladíte k funkčným tričkám a tielkam.

Ako kombinovať pánske tepláky do každodenných outfitov a aké doplnky k nim zvoliť?

Tepláky majú v prvom rade vyzerať pohodlne a uvoľnene. S tričkom predstavujú ideálnu dvojicu a jednoduchý outfit na víkend je na svete. Len sa uistite, že pánske tričko dobre sedí a spodná časť teplákov končí na členkoch alebo kúsok nad nimi. Vaša silueta bude pôsobiť čisto a esteticky. Jednofarebné čierne alebo biele tričko a maskáčové tepláky pánske je nesmrteľná kombinácia. Ak ste radi stredobodom pozornosti, vyberte si červené pánske tepláky alebo iné výrazné farby či zaujímavú potlač.
Ale aj tí, čo nie sú športovo orientovaní, môžu nosiť teplákové nohavice a pôsobiť veľmi trendy. Úzke pánske tepláky síce nepatria do kategórie formálneho oblečenia, no ak sa zameráte na kvalitu materiálu, vhodnú veľkosť a štýlový slim fit strih, bez problémov ich doplnia pánske športové saká či pánske kabáty. Čierna farba alebo aj tmavá šedá či modrá je vždy dobrou voľbou. K tomu košeľa, kožené tenisky a elegantný streetstyle look je na svete. Outfit výborne doplní štýlový ruksak.

Ako si objednať pánske tepláky v Bolf.sk?

Nákup tých správnych teplákov nikdy nebol jednoduchší. Bolf.sk si dáva záležať na tom, aby kvalita bola dostupná pre každého a nepredstavovala obrovský výdavok - u nás je vždy výhodná cena a široký výber módnych produktov. Platba kartou je u nás samozrejmosťou. Filtre vám pomôžu zobraziť len produkty našej privátnej značky podľa zvolených kritérií, vybrať si tie pravé a urýchliť nákup. Zaujímajú vás informácie o tom, aké zľavy chystáme? Prihláste sa na odber noviniek a získajte viac!

pixel