Pánske nepremokavé bundy

Počet výrobkov: 53
Farba
Veľkosť
Cena
Ponuka
Značka
Vzor
Vlasnosť
Druh
Ukázať iba

Od pradávna ľudia potrebovali oblečenie, ktoré ich ochráni pred nepriaznivým počasím. Spočiatku boli predchodcami pršiplášťov kože z divých zvierat, ktoré naši predkovia dômyselne využívali. Postupne sa róby premenili, stali sa pohodlnejšími, nadobudli dokonalejšie siluety.

Neskôr sa z nepremokavých látok vyrábali pláštenky na sezónne nosenie. V súčasnosti vynaliezaví dizajnéri ponúkajú najširšiu škálu rôznych odevov do každého počasia.

Typy pánskych pršiplášťov – prečo by ste ich mali mať vo svojom šatníku?

Nepremokavé bundy umožňujú nielen chrániť nositeľa pred dažďom a vetrom, ale zabezpečujú aj odvod výparov z tela, čím sa vo vnútri vytvára príjemná mikroklíma. Preto sa stáva čoraz obľúbenejším v každodennom živote.

Materiál zadržiava prirodzené telesné teplo. Štýlové a elegantné softshellové bundy sa stávajú ozdobou vášho šatníka a hodia sa ku každému štýlu oblečenia. Je celkom jednoduché sa o bundu starať a udržiavať ju na požadovanej úrovni. Syntetické tkaniny je možné prať v práčke pri miernej teplote.

Pozrite tiež:

S čím nosiť a ako štýlovať pánske pláštenky?

Oblečenie tohto typu je možné kombinovať takmer so všetkými štýlmi. Klasický, ležérny alebo športový vzhľad bude vhodný, ak sú farby správne kombinované. 

Kombinácia džínsových nohavíc, kockovaných košieľ a čižiem bude veľmi vhodnou voľbou k nepremokavej bunde. Modely s voľným strihom vyzerajú dobre v kombinácií s teplákovou súpravou alebo nohavicami. Farebná schéma je veľmi rôznorodá.

V trendoch sú teraz všetky odtiene modrej a zelenej. Horčicová a olivová patria medzi top farby. Pridaním doplnkov vo forme šálu alebo klobúka sa snažte príliš nezvýrazniť, ale skôr harmonicky zdôrazniť celkový výzor.

Ako si objednať pánsky pršiplášť v predajni Bolf – najdôležitejšie informácie

Predajňa Bolf ponúka široký výber nepremokavých búnd. Prevažne sú v čiernej farbe, ale nájdete tam aj odtiene modrej, červenej alebo sivej. Pršiplášte sú vyrobené z kvalitného nepremokavého materiálu a poslúžia vám v nepriaznivom počasí. Navyše ich môžete použiť ako módny kúsok v sychravých dňoch.

pixel