Pánske polokošele s krátkym rukávom

Počet výrobkov: 60
Farba
Veľkosť
Ponuka
Značka
Vzor
Rukáv
Ukázať iba

Pánske polokošele patria medzi obľúbené letné oblečenie s elegantným vzhľadom. Počas leta je však potrebné myslieť najmä na komfort a pohodlie, s čím súvisí, aby boli pánske polokošele vyrobené z kvalitného a vzdušného materiálu.

Pozrite si obľúbené vzory a farby pánskych polokošieľ

Výhodou sú aj voľnejšie strihy, ktoré sú často doplnené aj o gombíky, vďaka ktorým si veľkosť výstrihu do tvaru písmena V viete prispôsobiť. Obľúbené sú nielen neutrálne farby pánskych polokošieľ, ale aj výrazné letné farby, ktoré doplnia váš outfit. Veľmi populárne sú napríklad bavlnené pánske modré, biele a čierne polokošele. Na e-shope Bolf.sk nájdete tieto kúsky v rôznych veľkostiach, a to od S až po 3XL a v rôznych farbách. Vybrať si tiež môžete z rôznych značiek.

Ako na štýl pánskych polokošieľ?

V závislosti od dizajnu ich však pokojne môžete kombinovať k rôznym outfitom. Nebojte sa kombinovať pánske polokošele k rifliam, rifľovým a plátenným šortkám či chino nohaviciam. Pokiaľ si chcete vytvoriť elegantnejší outfit, avšak oblek a košeľa je až príliš formálna, pokojne siahnite po pánskej polokošeli. I keď sa spočiatku tento kúsok vyrábal len v bielej farbe, dnes ich na trhu nájdete v rôznych módnych farbách. Často sú tieto pánske polokošele vyrábané z bavlny, vďaka čomu si košele uchovávajú svoj tvar a farbu. Nebojte sa preto obyčajné pánske tričká s krátkym rukávom kedykoľvek nahradiť pánskou polokošeľou. Tieto pánske polokošele s krátkym rukávom môžete nosiť pokojne na bežný deň, do práce, na cestovanie, ale aj na stretnutie so svojimi známymi. K outfitu pozostávajúceho z tejto košele môžete pokojne zvoliť aj pohodlnú obuv, a to napríklad pánske sneakersy.

Pozrite si, ako si objednať pánske polokošele z obchodu Bolf!

Pri objednávaní si pánskych polokošiel z internetového obchodu Bolf.sk je predovšetkým potrebné myslieť na správnu veľkosť. Pri každom produkte, teda aj polokošeli, je uvedené číslovanie. Pánske polokošele nájdete na e-shope Bolf.sk vo veľkostiach od S až po 3XL. Pokiaľ však potrebujete pánsku košeľu 2XL, prípadne úplne iné číslo, pri výbere vám pomôže veľkostná tabuľka. V nej máte uvedené hodnoty, a to pásu, cez prsia a na výšku. Tolerancia je plus/mínus 3 cm.

pixel