Pánske mikiny bez kapucne

Počet výrobkov: 200
Farba
Veľkosť
Cena
Ponuka
Značka
Vzor
Vlasnosť
Ukázať iba

Mikiny boli pôvodne v New Yorku v 30. rokoch 20. storočia vytvorené pre robotníkov pracujúcich v mraziarenských skladoch. Dnes sú horúcim trendom v pánskej i dámskej móde. Odkedy módne domy objavili potenciál mikín, začali sa objavovať úplne všade, a to v rôznych štýloch, farbách, i strihoch. Mikina sa tak stala základom každého pánskeho šatníka.

Prečo sa oplatí nosiť mikinu bez kapucne každý deň?

Či už sa chystáte na prechádzku so psom, na drink s priateľmi, alebo do práce, mikina bez kapucne vás zahreje a dodá vášmu outfitu štýl. Muži v nej nielen pôsobia sexy, no v správnej kombinácii dokáže mikinový outfit pánom ubrať aj niekoľko rokov. Pánske mikiny sú tak rýchlou voľbou pri tvorbe outfitu, no tiež nedocenenou položkou na experimentovanie. Sú všestranné a umožnia vám skombinovať ich tak, aby ste si zachovali vaše pohodlie a preferencie. Dokáže navyše pôsobiť rovnako formálne ako neformálne. Pokiaľ hľadáte skvelé ležérne oblečenie, mikiny sú rozhodne dokonalým riešením V súčasnosti existujú mikiny rôznych okázalých strihov, na rôzne druhy zapínania, takže si svoj kúsok vyberie naozaj každý.

Pozrite tiež:

S čím nosiť mikiny bez kapucne?

Skvelo vyzerá napríklad kombinácia pánskej mikiny bez kapucne so slim-fit nohavicami. Dodá vášmu štýlu pouličný šmrnc, a zároveň sa nebudete musieť kvôli štýlovému outfitu vzdať vášho pohodlia. K mikinám sa hodia v podstate akékoľvek džínsy. Vyskúšať ale môžete aj kombináciu pánske mikiny na zips bez kapucne a elegantnejších chinos nohavíc. Tento outfit totiž pôsobí elegantne a sviežo aj preto, že mu chýba kapucňa. Keď ho navyše navrstvíte kabátom, dosiahnete uhladený look. Ak chcete byť kreatívni, skúste experimentovať s výraznými farebnými nohavicami alebo nohavicami s potlačou, a dodajte svojmu outfitu trochu osobitosti. Navrch si môžete prehodiť džínsovú bundu, alebo bomber. V lete zase tieto štýlové pánske mikiny môžete skombinovať so šortkami a šľapkami. Táto kombinácia sa skvelo hodí na posedenie pri táboráku alebo na večernú prechádzku pri mori.

Ako si objednať pánske mikiny bez kapucne v našom obchode?

Na e-shope Bolf.sk môžete pánske mikiny bez kapucne vyhľadávať podľa toho, čo je pre vás pri výbere oblečenia najdôležitejšie, či už je to cena, veľkosť, alebo farba. Existujú však aj iné kategórie produktov, podľa ktorých si môžete zobraziť naše produkty. Vyberať si tak pokojne môžete aj podľa značky. K dispozícii sú dnes veľkosti od S až po XXL. Tovar vám doručíme v priebehu niekoľkých dní. Ak potrebujete ohľadom produktu alebo spôsobu doručenia ďalšie informácie, neváhajte kontaktovať naše zákaznícke centrum.

pixel