Jogger nohavice dámske

Počet výrobkov: 55
Veľkosť
Farba
Cena
Značka
Materiál
Vzor
fit
Typ produktu

Určite ste si všimli, že existuje nový trend v dámskom športovom oblečení, ktorý je čoraz obľúbenejší. Sú to dámske jogger tepláky. Dámske joggery vám zaistia, že budete vyzerať trendovo, zladene a módne. Je preto skutočne dôležité dbať najmä na vhodný strih a kvalitný materiál. Jogger tepláky boli pôvodne určené na cvičenie, no ako mnohých kúskov zo športovej módy, chopili sa ho módni návrhári, a teraz sa dajú nosiť na mnoho príležitostí. Vo všeobecnosti sú joggery tradičné športové nohavice, ktoré sú ľahké, pohodlné a majú športový vzhľad. Dámske jogger nohavice sú najširšie v hornej časti a zužujú sa smerom k členku, ku ktorému tesne priliehajú. Väčšina joggerov má sťahovaciu šnúrku alebo elastickú gumu v oblasti pása a členkov. Dnes sa tieto populárne dámske tepláky vyrábajú z rôznych druhov materiálu a prichádzajú v rôznych strihoch a štýloch, ktoré sú sofistikovanejšie a prispôsobené na mieru.

Pozrite tiež:

Ako nosiť a kombinovať dámske joggery?

S toľkými rôznymi štýlmi dámskych jogger teplákov existujú zdanlivo nekonečné možnosti, pokiaľ ide o tvorbu outfitov, ktoré s nimi môžete vytvoriť. Samozrejme, to, ako vaše joggery nastylujete, do veľkej miery závisí aj od toho, kam ich budete nosiť, a aký typ nohavíc ste zvolili (t. j. ležérne verzus elegantnejšie joggery). Skombinujte s joggermi napríklad mikinu. Vytvoríte tak ležérny a pohodlný vzhľad. V ideálnom prípade by mikina mala mať inú farbu ako nohavice. Outfit doplňte bielym tričkom a štýlovými bielymi teniskami. Kombinácia neformálneho trička s dámskymi joggermi tvorí jednoduchý a nenáročný víkendový outfit. Dajte si však pozor na to, aby vám tričko dobre sedelo a nebolo vám príliš veľké. Joggery by mali byť taktiež mierne vypasované a nie príliš voľné. Ak chcete posunúť svoj štýl o stupeň vyššie, pridajte k svojim čiernym joggerom džínsovú bundu. Džínsové bundy sú neformálne, ale dodávajú vášmu outfitu štruktúru a štýl, na základe čoho do oblečenia vložíte kontrast a zaujímavosť. Skvelým doplnkom je aj sako vyrobené z neformálnejšieho materiálu v tmavej alebo neutrálnej farbe. Opäť je vhodná neutrálna farba, napríklad čierna. Zahoďte košeľu a pod sako si oblečte ležérne tričko.

Perfektne padnúce dámske joggery – ako si ich objednať v internetovom obchode Bolf?

Na e-shope Bolf.sk si dámske joggerové nohavice môžete zoradiť podľa toho, čo je pre vás pri výbere najdôležitejšie, či už je to cena alebo veľkosť. Existujú však aj iné kategórie produktov, podľa ktorých si môžete zoradiť produkty, a hľadať napríklad na základe značky. Následne si vyberte z našej ponuky. Na Bolf.sk si môžete vytvoriť aj účet, ktorý vám uľahčí prístup k ďalším objednávkam a nemusíte tak opakovane vypĺňať všetky potrebné informácie. Prihláste sa doň, alebo pokračujte bez zadania vašich osobných údajov, za pomoci vášho Facebooku alebo emailu.

pixel