Pánske parky

Počet výrobkov: 78
Farba
Veľkosť
Cena
Ponuka
Značka
Vlasnosť
Druh
Ukázať iba

Pánske parky sú skvelou alternatívou prechodnej bundy, ktorá vás na jednej strane príjemne zahreje a na druhej strane vytvorí veľmi príjemný vzhľad. Parky majú široké využitie nielen pre pánov, ale aj pre dámy a rovnako sa rozdeľujú aj na zimné bundy a prechodné bundy. Vždy je teda potrebné si vyberať veľmi ostražito, aby ste zvolili model ideálny pre vašej potreby. Ako môžete práve na Bolfe nájsť ideálny kúsok pre Vás?

Pánske parky na jar a jeseň

Pánska parka predstavuje síce neutrálny, no napriek tomu nesmierne moderný a nadčasový kúsok do vášho šatníka. Viete ju nosiť počas jari a jesene ako prechodnú bundu, ktorá vás zahreje a zároveň dodá vášmu outfitu šmrnc. Prechodná parka môže byť tým pravým na bežné nosenie, pričom ju jednoducho skombinujete k vašim bežným outfitom.

Okrem prechodnej parky sa veľkej popularite v pánskom šatníku teší aj pánska zimná parka. Takéto zimné párky môžeme zaradiť medzi zimné bundy pánske. Parka bunda na zimu disponuje teplou vnútornou podšívkou a vonkajšok tvorí vodoodolný materiál, ktorý vás ochráni aj pred extrémnymi poveternostnými vplyvmi. Praktickým doplnkom v zimnom období je aj štýlová kapucňa.

Pozrite tiež:

S čím nosiť zimné a jesenné parky?

Parky bundy sa dajú nosiť počas bežných dní aj na špeciálnejšie príležitosti. Majú skvelé vlastnosti pre komfortné a účelné využitie. Čierna parka je univerzálny model, ktorý dokážete dokombinovať do širokého spektra outfitov. Hodí sa k džínsom aj k teplákom, prípadne elegantnejším nohaviciam. Nebude tak obmedzovať vaše bežné pohodlie a rovnako ju môžete využiť aj keď občas potrebujete vyzerať elegantnejšie. Takýto variabilný prvok je pritom do pánskeho šatníka ideálny.

V posledných rokoch sa veľmi obľúbenou verziou stala zelená alebo tmavomodrá parka. Oba tieto modely sú totiž variabilné, no pritom prinášajú do vášho outfitu aj závan farby. Prechodná parka bunda sa dá kombinovať k mikinám ale aj svetrom či rolákom. Môžete k nej zvoliť rovnako čižmy ako aj tenisky.

Ako nájdem perfektnú pánsku parku v obchode Bolf?

Pri výbere parky u nás musíte prejsť do kategórie zimné bundy. Vyberať top zimné pánske parky je potrebné s ohľadom na praktickú stránku – teda materiál, zips, veľkosť, ale aj cenu. Následne môžete zohľadniť kvalitu značky, pričom podstatná je aj farba. Bolf ponúka vo svojom sortimente zimné parky aj vo veľkosti XXL. Pri nákupe máte až 30 dní na vrátenie tovaru, pričom poštovné zadarmo je dostupné už pri nákupe nad 70€.

pixel