Flanelové košele pánske

Počet výrobkov: 48
Farba
Veľkosť
Cena
Ponuka
Značka
Ukázať iba

Nič nie je tak trendy a ležérne ako pánska flanelová košeľa. Aj keď môže byť tento kúsok oblečenia jednoduchý, mal by ho vlastniť každý muž. Flanel sa vrátil a už ho v móde rozhodne nevidíme iba na pracovných košeliach. Flanelové košele a flanelové bundy pravidelne môžete vídať na uliciach po celom svete.

Pánska flanelová košeľa na každý deň – s čím ju nosiť?

Flanelová košeľa je ležérny odev na každý deň, ale dá sa nosiť aj v mierne elegantnejších outfitoch. Všetko je to o tom, ako a s čím ju nosíte. Vhodným časom na nosenie flanelovej košele alebo flanelovej bundy je napríklad rande alebo večera v kruhu vašich najbližších. Ale pozor, to, že váš outfit je ležérny ešte neznamená, že flanel môžete nosiť s čímkoľvek. Ak skombinujete napríklad flanelovú košeľu s teplákovými nohavicami, budete pôsobiť zanedbane. Držte sa preto džínsov, vďaka ktorým outfitu dodáte neformálny, ale módny vzhľad. Čierne úzke džínsy sú obzvlášť štýlovou voľbou, ktorá navodzuje hipsterkú atmosféru, ale fungovať môže v podstate každá farba džínsov. Čo sa týka obuvi, zvoľte šnurovacie vysoké topánky alebo tenisky. Vrstvenie flanelu na tričko je tiež dobrým ležérnym outfitom. V lete si košeľu pánsku navyše môžete previazať okolo pása. Trendovo pôsobia aj vyhrnuté rukávy, prípadne v teplejšom počasí zvoľte pánsku flanelovú košeľu s krátkym rukávom.

Pozrite tiež:

Pánska flanelová košeľa – ležérna elegancia

Flanel je typ tkaniny, ktorý sa v módnom priemysle používa už mnoho rokov. Je to mäkká, tkaná látka, ktorá je zvyčajne vyrobená z vlny alebo bavlny. Spočiatku tieto košele nosili iba farmári a robotnícka trieda. Títo páni pracovné flanelové košele uprednostňovali pre ich teplo a cenovú dostupnosť. Ako sa móda a látka v priebehu rokov vyvíjali, vzniklo nespočetné množstvo rôznych farebných kombinácii a vzorov, ktoré sa čoskoro pre flanel stali typickým štýlom. Dnes sú flanelové košele stále obľúbeným artiklom v pánskom šatníku. Ako také sú cenným doplnkom outfitov počas celého roka. Pôsobia totiž moderne, štýlovo, a navyše aj ležérne a elegantne. Sú tak vhodné do práce, na prechádzku v parku, alebo na poobedie v kaviarni strávené s vašimi priateľmi.

Ako na Bolf nájsť tú najlepšiu pánsku flanelovú košeľu?

Na e-shope Bolf.sk môžete pánske flanelové košele filtrovať podľa toho, čo je pre vás pri výbere oblečenia najdôležitejšie, či už je to cena, veľkosť, alebo farba. Existujú však aj iné filtre produktov, podľa ktorých môžete naše produkty triediť. Vyberať si tak pokojne môžete aj podľa značky alebo materiálu. Bolf ponúka aj široké možnosti v oblasti veľkostí. K dispozícii sú veľkosti od S až po XXL. Tovar vám po objednaní doručíme v priebehu niekoľkých dní spôsobom, ktorý si sami zvolíte v sekcii Doprava. Môžete sa tiež prihlásiť k odberu našich noviniek, kde vám budeme pravidelne zasielať informácie o nových službách a produktoch.

pixel