Reproduktory

Počet výrobkov: 7
Farba
Cena

Zabudnite na káble! Bluetooth reproduktory vám umožnia počúvať obľúbenú hudbu kdekoľvek. Sú prenosné, bezdrôtové, skladné, majú ohromnú výdrž, stereo zvuk a patria do kategórie šikovných vychytávok, ktoré musíte mať!

Bluetooth reproduktory - vezmite si svoju obľúbenú hudbu kamkoľvek chcete!

Prenosný bezdrôtový bluetooth reproduktor vám otvára nové možnosti, vďaka ktorým vás hudba môže sprevádzať na každom kroku. Mini reproduktory bluetooth sa hodia na cesty, majú kompaktné rozmery a batéria s kapacitou cca 500 mAh umožní niekoľkohodinové prehrávanie. Niektoré reproduktory s bluetooth dokonca umožňujú počúvať rádio bez nutnosti pripojiť telefón.

Vďaka rôznym farebným prevedeniam si môžete vybrať dizajn a farbu reproduktorov: nemusí to byť len klasická čierna, ale pokojne aj žiarivá červená. Medzi najpredávanejšie značky patrí jbl, philips, gogen, niceboy.

Vodotesné a plávajúce bluetooth reproduktory alebo kvalitný zvuk za každých podmienok

Obľúbenej hudby sa nemusíte vzdávať, nech ste kdekoľvek - pokojne i von pri bazéne, vlhkosť, nečakaný dážď ani voda viac nie je problém. Vodotesnoť či vodeodolnosť určuje stupeň krytia IP a jeho stupeň nájdete ako druhé číslo za IP - napríklad prenosné reproduktory bluetooth s ipx7 majú odolnosť voči ponoreniu do vody počas 30 minút v hĺbke 1 m.

Čas prevádzky a možnosti pripojenia - ako fungujú reproduktory Bluetooth

Bluetooth reproduktor v závislosti od konkrétneho modelu poskytuje od 4 a viac hodín prehrávania a umožňuje bezproblémové spojenie so zariadením do vzdialenosti približne 10 metrov. Ak váš smartfón či tablet, a rovnako aj bluetooth reproduktor podporujú technológiu NFC, na spárovanie stačí priblíženie zariadenia k NFC reproduktora a ihneď ste pripravení počúvať.

Na drôtové pripojenie počítača, mobilu či mp3 prehrávača s reproduktorom môžete použiť v prípade potreby aj audio konektor, linkový vstup/aux (3,5 mm jack). Takmer všetky bluetooth reproduktory sú zvyčajne vybavené aj USB, prostredníctvom ktorého prebieha napájanie svojej batérie, no často dokážu fungovať ako power banka a dobíjať pripojené zariadenie. Niektoré modely podporujú aj reťazenie pre pripojenie ďalšieho reproduktora na dosiahnutie vyššej hlasitosti. Slot na microSD alebo SD karty umožní prehrávanie hudby z pamäťovej karty. Funkcia handsfree umožňuje pomocou reproduktorov, ktoré majú mikrofón dokonca ovládanie a uskutočňovanie hovorov.

Ktorý reproduktor Bluetooth si vybrať a na čo si dať pozor?

Ak si potrpíte na kvalitu zvuku, určite by ste si mali dávať pozor na to, aký výkon má. Lacné bluetooth reproduktory s výkonom do 10 W samozrejme nevylúdia ohromujúce basy, sú vhodné skôr ako osobný reproduktor. Výkon do 40 W poskytuje kvalitný zvuk postačujúci na malé záhradné párty, a keď chcete veľké bluetooth reproduktory s dychberúcimi, extra hlbokými basmi na večierok, hľadajte výkon aspoň 40 W a viac, aký majú najlepšie bluetooth reproduktory.

Údaje o wattoch samozrejme nie sú všetko, výrobcovia merajú výkon zosilňovača často za iných podmienok a preto niekedy býva 20 W RMS kvalitnejšie ako 200 W PMPO. Do úvahy treba brať aj veľkosť reproduktorov, membrán a hmotnosť. Už viac nemusíte hľadať - u nás nájdete skladom najlepšie lacné bluetooth reproduktory, ktorých cena vás poteší! Využite práve prebiehajúci výpredaj a nízke ceny.

pixel