Pánske tričká bez rukávov

Počet výrobkov: 246
Farba
Veľkosť
  • 1-Ubrania
Cena
Ponuka
Značka
Vzor
Ukázať iba

Tričko bez rukávov je unikátny vintage kúsok, ktorý páni milujú najmä v letných mesiacoch. Tieto tričká sú obľúbené a štýlové. Ak ponecháme módny aspekt bokom, môžete pánske tričká bez rukávov nosiť aj na bicykel, turistiku, jogging, či do posilňovne. Keďže nemá rukávy, umožňuje voľný pohyb paží, a preto je skvelou voľbou pre športové aktivity.

Typy pánskych tričiek bez rukávov

Pánske tričká bez rukávov sú dostupné v rôznych štýloch, materiáloch a farbách. Klasický strih má dizajn s okrúhlym výstrihom a často sa používa ako tielko pod formálne oblečenie. Športovci ho používajú ako športové oblečenie na atletiku, vojaci zase počas výcviku. Je však skvelým pomocníkom najmä v horúcom počasí, kedy ho jednoducho skombinujete napríklad so šortkami. Štýlové sú ale aj tričká bez rukávov so štvorcovým výstrihom a širokými ramennými popruhmi. Tie opticky zväčšujú ramená a dodávajú tak nositeľovi robustnejší a tvarovanejší vzhľad. Populárne je aj voľnejšie tričko, ktoré má rovnaký strih ako bežné tričko, ale nemá rukávy. Je ideálne pre športovcov, pretože umožňuje voľný pohyb paží a ramien, takže ponúka dostatok voľnosti. Nájsť však môžete aj tielka alebo tričká bez rukávov s vysokým výstrihom, ktoré pánom dodávajú mužný vzhľad, a dajú sa nosiť pod oblečenie bez toho, aby ich bolo vidno.

Pozrite tiež:

S čím nosiť pánske tričko bez rukávov?

Pánske tričká bez rukávov sú primárne ležérnym kusom oblečenia, ktorý však dokážete v závislosti od strihu a farby využiť počas celého roka. V lete siahnite po farebnejších kúskoch a nebojte sa ani zaujímavých potlačí alebo motívov. Skombinujte ich s džínsami alebo šortkami, ktoré doplňte teniskami alebo šľapkami. Tento outfit vám zabezpečí, že vám v lete nebude teplo, a zároveň budete vyzerať mužne a trendovo. Počas chladnejších dní môžete na tričko prehodiť mikinu, sveter alebo zateplenú vestu. V zime zase tieto tielka využijete ako termo vrstvu pod klasické pánske tričko, sveter, alebo košeľu. Tento top sa jednoducho stane najviac vyťaženým kúskom vášho šatníka.

Ako si objednať pánske tričko bez rukávov v predajni Bolf?

Na e-shope Bolf.sk môžete pánske tričká bez rukávov filtrovať podľa toho, čo je pre vás pri výbere oblečenia najdôležitejšie, či už je to cena, veľkosť, alebo farba. Existujú však aj iné kategórie produktov, podľa ktorých môžete naše produkty triediť. Vyberať si tak pokojne môžete aj podľa značky alebo materiálu. Bolf ponúka aj široké možnosti v oblasti veľkostí. K dispozícii sú veľkosti od S až po XXL. Tovar vám po objednaní doručíme v priebehu niekoľkých dní spôsobom, ktorý si sami zvolíte v sekcii Doprava. Môžete sa tiež prihlásiť k odberu našich noviniek, kde vám budeme pravidelne zasielať informácie o móde a nových produktoch.

pixel