Pánske svetre s kapucňou

Počet výrobkov: 9
Farba
Veľkosť
Ponuka
Ukázať iba

Pánsky sveter s kapucňou možno nie je najmodernejším odevom vo vašom šatníku, ale je jedným z najpohodlnejších a najpraktickejších. Teplý a voľný odev ako taký je základom moderného pánskeho oblečenia, ktorý by mal vlastniť každý pán. 

Pánske svetre s kapucňou – nadčasová elegancia na dovolenku aj každodenné nosenie

Tričká sa najlepšie hodia k svetrom, ktoré majú viac otvorené goliere. Je to skvelý spôsob, ako pridať vrstvy k vášmu outfitu bez skrývania svetra. Vyberte si tmavú alebo neutrálnu farbu trička, napríklad bielu alebo sivú. Tričká sú však užitočné aj na to, aby hrubý sveter nedráždil pokožku.

Košeľa s golierom sa môže zdať neočakávaná, ale často je cenným kusom oblečenia, aby sveter vyzeral elegantne. Vyberte si košeľu s golierom a potom si ju úhľadne zastrčte za sveter, aby bol viditeľný iba vrch. Kombinácia košele a kravaty s golierom funguje najlepšie so svetrami s nízkym golierom, ako sú napríklad výstrihy do V.

Pozrite tiež:

Držte sa svetlej košele, napríklad bielej, aby pod svetrom vynikla. S kravatami sa môžete rozhodnúť pre žiarivejšie farby.

Kapucňa na svetri udržuje hlavu v teple počas chladného počasia alebo ju chráni pred dažďom. Mnohé svetre s kapucňou majú tiež veľké vrecko alebo vrecká vpredu, ktoré môže nositeľ použiť na prenášanie vecí alebo ako miesto na odloženie rúk.

Spôsoby úpravy pánskych svetrov s kapucňou

Ak chcete vzhľad vylepšiť, vyberte si sveter s kapucňou na zips v klasickej farbe, ako je sivá, čierna alebo námornícka. Na dokončenie vášho neformálneho vzhľadu stačí pridať čierne alebo tmavo modré džínsy a štýlové tenisky. 

Existuje obrovské množstvo svetrov s kapucňou, ktoré stelesňujú tie najodvážnejšie nápady. Kombinované štýly vyzerajú nezvyčajne s pridaním iných materiálov - úplet, džínsovina, bavlna alebo ľan. Pánske štýly pôsobia ležérnejšie, zatiaľ čo dámske pôsobia športovo.

Perfektne padnúci pánsky sveter s kapucňou – ako ho nájsť a objednať v našom obchode?

Bolf ponúka štýlové svetre s kapucňou, ktoré majú rôzne vzory. Väčšina z nich je v čiernej, sivej alebo bielej farbe.

pixel