Dámske svetre

Počet výrobkov: 16
Farba
Cena
Značka
Materiál
Vzor
fit
Typ produktu

Dámske svetre

Dámske svetre sú stálicou v šatníku modernej ženy. Rada sa zababušíte do teplého oblečenia, máte bohémskeho ducha, obľubujete rafinované strihy, textúry a zaujímavé detaily? Tak určite aspoň jeden pohodlný dámsky sveter musíte vlastniť! Ak už aj máte taký, čo rada nosíte, každú sezónu sa objavia trendy, ktorými môžete oživiť svoje outfity v chladnom počasí, tak prečo ich neskúsiť zakomponovať do outfitov na rôzne príležitosti...

Z akých druhov dámskych svetrov si môžete vyberať?

Existuje obrovské množstvo rôznych štýlov, ktoré máte k dispozícii, no pri výbere by ste nemali zabúdať okrem osobných preferencií ani na svoj typ postavy. Dlhé kardigany vás zoštíhlia, zavinovacie zdôraznia pás. Lodičkový výstrih pristane dámam s postavou v tvare hrušky. Dámske svetre na zapínanie sú praktické ako vrchná vrstva oblečenia.

Dámske svetre dlhé, alebo aj krátke, či už s klasickým okrúhlym, véčkovým výstrihom alebo lodičkovým výstrihom, s rolákom, bez rukávov, v klasických strihoch alebo v oversized štýle si určite nájdu miesto v skrini. Všetky naše dámske svetre na jeseň, ale najmä dámske svetre zimu, sú vyrobené z teplých materiálov s prímesou vlny, ušľachtilej alpaky alebo hrejivého mohéru a sú veľmi príjemné na dotyk.

Tieto farby a vzory sú hitom sezóny

V sortimente Bolf.sk nájdete módne svetre dámske, v ktorých vyniknete v dave a dokonale predvediete svoj individuálny štýl. Populárne pastelové a neutrálne zemité farby sú ideálne do práce, ale aj každodenné nosenie. Neprehliadnuteľná budete v trendy aztéckych vzoroch alebo skúste sveter s nášivkami a zaujímavými aplikáciami. V ponuke máme hladké svetre, ale aj výrazné pletené vzory. Farebné vzorované svetre vám túto sezónu nemôžu chýbať.

S čím sa dobre kombinuje dámsky sveter?

Kvalitné dámske svetre sú univerzálnou položkou v každom dámskom šatníku a môžete ich skombinovať s čímkoľvek. Nemusíte sa držať len klasiky: dámske rifle s blúzkami. Oživte svoj ležérny vzhľad netradičným spojením ako napríklad oversized sveter a dámske šaty, kontrastná farba dodá outfitu šmrnc.

Siahnite po blúzke a sukni alebo pre zmenu po kraťasoch a ako vrchnú vrstvu si oblečte praktické teplé kardigány s kapucňou. Skúsiť môžete aj dámske koženkové bundy s áčkovou sukňou, silonkami a pleteným svetrom. Robustné dámske svetre sú praktické na bežné nosenie, keď teploty klesajú pod bod mrazu. Jemnejšie verzie v sychravom počasí výborne doplnia štýlové dámske plášte.

Šik na počkanie môžete byť v nadčasovom mäkkom svetri v príjemnej farbe, midi sukni a semišovými topánkami. Na párty len vymeňte sukňu za čierne dámske legíny s vysokými čižmami a môžete vyraziť. Experimentujte aj s doplnkami ako šály, rukavice, kabelky, čiapky.

Ako si objednáte svetre z Bolf.sk?

Dámske svetre a kardigany z našej ponuky nájdete prehľadne usporiadané na jednom mieste. Vyberte si požadovanú veľkosť a po dokončení objednávky môžete mať produkty o pár dní doma. Cena za kvalitné svetre je výborná, kúpu neoľutujete. Zima vám v nich zaručene nebude a poslúžia vám dlho.

pixel