Rifle dámske

Počet výrobkov: 46
Veľkosť
Farba
Cena
Značka
Materiál
Vzor
fit
Typ produktu

Rifle

Snáď neexistuje človek, ktorý by v skrini nemal rifle. Či už vo verzii pre pánov alebo dámy, ide o veľmi dobre a ľahko kombinovateľný kúsok oblečenia s ostatnými vecami. Dámske rifle sú univerzálnymi nohavicami na bežné nosenie, častokrát práve pre ich jednoduchosť. Vyberte si z kategórie „rifle“ na eshope Bolf.sk moderné rifle dámske a inšpirujte okolie zaujímavými outfitmi.

Aké typy dámskych riflí u nás nájdete?

Keď sa spomenú rifle, väčšina si vybaví klasický rovný strih, pre ktoré je charakteristická modrá farba. Dnes existuje vo svete módy sloboda a na trhu sú dostupné viaceré variácie riflí. Obľúbené sú dámske rifle skinny sediace na postave, úzke dámske rifle slim či dámske rifle s vysokým pásom. Ak patríte medzi ženy preferujúce pohodlnosť, oceníte trendy boyfriend jeans.

Súčasné populárne farby a vzory dámskych riflí

Hoci platí, že v jednoduchosti je krása, stopku v oblasti módy určite nemajú ani dámske džínsy ozdobené netradičným dizajnom alebo aplikáciami. Trendy sú dokonca i dámske rifle roztrhané. Vzbudzujú ležérny efekt a vystihujú urbanistický imidž. Dámam uprednostňujúcim elegantnejší štýl by určite nemali uniknúť biele skinny rifle. Na prvý dojem totiž vôbec nepôsobia ako klasické rifle, no skôr ako nohavice. Favorizované sú aj iné farby, napr. čierna, odtiene modrej, ale aj zelená a sivá.

Ako si vybrať dámske rifle?

Pri každom nákupe oblečenia je dôležité, aby ste sa v ňom cítili príjemne a pohodlne. Tak je to aj pri rifliach. Nič by vás nemalo sťahovať, tlačiť ani omínať. Preto je dôležité zvoliť si správnu veľkosť. Pri nákupe na Bolf.sk ju majú všetky produkty uvedenú a v prípade neistoty vám pomôže veľkostná tabuľka s rozmermi.

Rady, s čím dámske rifle nosiť

Rifle vyzerajú v zásade dobre s čímkoľvek. Stačí k nim doplniť obyčajné biele dámske tričká a topy, tenisky a základný outfit je na svete a vy môžete vyraziť do ulíc. Džínsy s vysokým pásom vyniknú, ak si do nich top vpredu zakašete a vzadu ho necháte jemne padať po línii chrbta. Pre voľnočasové aktivity sú ideálnou voľbou boyfriend džínsy. Spravia šik dojem s košeľou rovného strihu. Štýlovo zapôsobíte s previazanou mikinou okolo ramien, no nič nepokazíte ani v prípade, ak zvolíte netradičný dámsky kardigan. Cigaretový strih riflí je ako stvorený pre dámske blúzky a košele rôznych vzorov alebo farieb v kombinácii s mokasínami.

Ako si objednáte dámske rifle z Bolf.sk?

Moderné rifle dámske objednáte rýchlo. Milo vás prekvapí aj ich dostupná cena a produkty vám budú doručené do pár dní.

pixel