Dámske tričká

Počet výrobkov: 35
Veľkosť
Farba
Cena
Značka
Ponuka
Materiál
Vzor
fit
Typ produktu

Dámske tričká

Dámske tričká sú univerzálne časti šatníka každej ženy, asi každá má v skrini aspoň jedno. Cítime sa v nich pohodlne, môžeme ich nielen nosiť doma, ale aj na akúkoľvek neformálnu príležitosť - večierok s priateľmi, posedenie v meste, na športovanie alebo na rande.

Druhy dámskych tričiek

Dámske tričko s krátkym rukávom má omnoho viac variácií ako pánske verzie. Okrem klasických tričiek si môžete vyberať z rozmanitých dĺžok a strihov, zdôrazňujúcich ladné ženské tvary. Môžete ich striedať podľa nálady. Jednoduché bavlnené tielka sú praktickou voľbou pri športovaní. Elegantné topy dodajú každému outfitu šmrnc.

Populárne farby a vzory dámskych tričiek

Biele tričko dámske a čierne tričko dámske sú obľúbené, ľahko zladiteľné kúsky a nechýbajú takmer žiadnej žene. Tričká s potlačou a tričká s nápisom sú vynikajúcou voľbou, ak chcete outfitom vyjadriť individuálny štýl a sympatie k niečomu.

Ako si vybrať správnu veľkosť dámskeho trička

V závislosti od strihu tričiek si treba dávať pozor, aby dokonale sedeli na postave a lichotili ženským krivkám. Pri nákupe si dôkladne prezrite tabuľku veľkostí a porovnajte ju so svojimi mierami, aby sa vám nestalo, že vám bude tričko malé alebo veľké.

Dámske tričko klasického strihu s okrúhlym alebo véčkovým výstrihom a krátkym rukávom by malo byť obtiahnuté tak akurát, nemalo by vás nikde sťahovať ani odstávať. Ramenné švy by nemali nevzhľadne visieť pod ramenom a rukáv by mal končiť v hornej tretine ruky. Farba trička by mala ladiť s vašou pokožkou a vlasmi.

S čím nosiť dámske tričká

Dobre padnúce tričká dámske dokážete zladiť s takmer čímkoľvek. Môžete k nim skombinovať dámske rifle a topánky na vysokých podpätkoch, na vrch si oblečte dámsky kardigan alebo pekné dámske sako, nezabudnite na štýlové doplnky, šperky a môžete smelo vyraziť do ulíc.

Ak si k tričku s legínami alebo koženkovými nohavicami vezmete dámske rifľové bundy, ležérny outfit na bežný deň máte hotový. Tričká môžete nosiť aj so sukňami, kraťasmi, na športovanie si ich obliecť pod dámske mikiny s kapucňou a dámske tepláky… Experimentujte s rôznymi štýlmi a nebojte sa byť pri vymýšľaní outfitov kreatívna.

Ako si objednať tričko z eshopu Bolf.sk?

Všetky tričká značky Bolf sú vyrobené z najkvalitnejších materiálov, držia si tvar a môžete ich nosiť dlhú dobu. Poteší vás fantastická cena a rýchle dodanie. Objednajte si z bohatej ponuky vhodnú veľkosť a o pár dní máte tovar doma. Ak sa prihlásite na odber noviniek, neunikne vám, keď pridáme nové produkty a nezmeškáte naše akcie.

pixel