Dámske mikiny

Počet výrobkov: 201
Veľkosť
Farba
Cena
Značka
Ponuka
Materiál
Vzor
fit
Typ produktu

Dámske mikiny

Dámske mikiny sú pohodlnou súčasťou šatníka každej ženy. Dávno neplatí, že je to odev vhodný len do telocvične, veď predsa aj vychytené značky na módnych prehliadkach predvádzajú početné variácie, akými sa dajú značkové mikiny dámske nosiť na množstvo spôsobov a príležitostí. Stačí nájsť takú, ktorá vám pristane a aj vy môžete vytvárať štýlové outfity, ktoré vám zabezpečia obdivné pohľady.

Typy dámskych mikín

Praktické dámske mikiny s kapucňou patria do každej skrine. Dámske mikiny na zips sa dajú nosiť v chladnejšom počasí ako vrchná vrstva namiesto bundy. Pod dámske kabáty sa hodia dámske mikiny bez kapucne, či už jednofarebné verzie, alebo s farebnou potlačou, závisí od vašich preferencií.

Dámske mikiny bez kapucne, najmä jednofarebné klasického strihu, pôsobia formálnejšie, aj keď je to ležérny druh odevu. Mikiny s potlačou sú osviežením outfitu, vďaka ktorému môžete všetkým ukázať svoj štýl.

Dámske mikiny na bolf.sk sú z kvalitnej bavlny, alebo bavlnené s prímesou – kombinujú najlepšie vlastnosti, aby sa vám príjemne nosili.

Akú dámsku mikinu si vybrať?

Mikina je odev, v ktorom by ste sa mali cítiť naozaj dobre. Strih, farbu a prevedenie si voľte podľa príležitosti, na akú si chcete mikinu obliecť, ale aj podľa typu postavy. Ak máte väčšie bruško, namiesto krátkych mikín končiacich v oblasti pupka sa radšej pozrite po dlhšej verzii, ktorá ľahko zamaskuje kilá navyše.

Na cvičenie bývajú obľúbené dámske mikiny s kapucňou. Dámske mikiny na zips v pastelových farbách pôsobia nežne a hodia sa i na posedenie s priateľmi.

Ak sa vám páči viacero mikín a neviete sa rozhodnúť, sledujte naše akcie. Nakúpte si mikiny dámske na rôzne príležitosti. Príjemná cena vás poteší.

Najobľúbenejšie farby a vzory dámskych mikín

Na Bolf.sk nájdete naozaj pestrý výber módnych odtieňov a ich kombinácií. Farba mikiny rozhoduje o tom, či v nej vyniknete, preto ju nezabudnite zladiť s odtieňom vlasov a pokožky. Biela, čierna a červená sú klasiky hodiace sa takmer každému. Aj nežná ružová a fialová sa u dám tešia veľkej obľube.

Individuálny štýl podčiarknete, ak si oblečiete mikinu s potlačou. Populárne mikiny s nápismi nevychádzajú z módy a dávajú vám možnosť naplno prejaviť svoju osobnosť. Takisto aj zaujímavo strihovo riešené mikiny s ozdobnými aplikáciami, rôznymi farebnými blokmi oživia váš look.

S čím nosiť dámske mikiny?

Chcete na seba upútať pozornosť? Dámske mikiny s potlačou výborne vyzerajú s bielymi teniskami a pohodový outfit skvelo dopĺňajú klasické modré dámske rifle.

Dámska mikina sa dá nakombinovať aj do elegantnejšie pôsobiaceho outfitu. Stačí si vybrať jednofarebnú mikinu jednoduchého strihu, pod ňu si obliecť napríklad pásikavé dámske blúzky a košele a zaujímavé dámske nohavice.

Ako si objednať dámsku mikinu z obchodu Bolf.sk?

Štýlové mikiny dámske za dostupné ceny si objednáte z eshopu Bolf.sk z pohodlia domova. Využite zľavy a potešte sa nákupom, naše produkty sú kvalitné a budú vám dlho robiť radosť. Vybrať si správnu veľkosť vám pomôžu informácie o rozmeroch.

pixel