PRAVIDLÁ VERNOSTNÉHO PROGRAMU „Bolf Club”

PRAVIDLÁ VERNOSTNÉHO PROGRAMU „Bolf Club”
- ďalej len „Pravidlá“

  • 1. Tieto pravidlá definujú podmienky prevádzkovania vernostného programu s názvom „Bolf Club” – ďalej len „Program”.
  • 2. Organizátorom Programu je Bolf Sp. z o.o. so sídlom: ul. Kozuchowska 32, 65-364 Zielona Góra, zapísanej v obchodnom registri vedenom: Obvodný Súd v meste Zielona Góra, oddiel: Zemského Súdneho Registra pod č. KRS: 0000518284, DIČ:PL9291861064, IČO:081225888, základné imanie: 9.855.000 PLN, – ďalej len „Organizator”.
  • 3. Program je prevádzkovaný prostredníctvom internetového obchodu dostupného na adrese: www.bolf.sk - ďalej len „Internetový obchod”.
  • 4. Program je určený len pre fyzické osoby s plnou právnou spôsobilosťou, ktoré sú registrované v Internetovom obchode.
  • 5. Štatút účastníka Programu sa získava po udelení súhlasu s účasťou v Programe, prečítaní si ustanovení Pravidiel a súhlase so spracovaním osobných údajov za podmienok uvedených v Pravidlách zaškrtnutím príslušných políčok pri registrácii v Internetovom obchode.
  • 6. Účastník programu získava body v súvislosti so zadávaním a platbou za objednávky pokrývajúce nákup ponúkaného tovaru na predaj zo strany Organizátora v Internetovom obchode (ďalej len „Objednávky” alebo každá jednotlivo – „Objednávka”). Za každých 100 EUR vynaložených na jednu alebo viacero Objednávok má účastník Programu nárok na 5 vernostných bodov. Ak je celková hodnota Objednávok nižšia ako 100 EUR, body sa nepočítajú, ak však hodnota presiahne predmetnú sumu, ďalšie body sa pripočítajú po dosiahnutí násobku celých 100 EUR v rozsahu zadaných a zaplatených Objednávok, t.j. od 100 EUR do 199,99 EUR - 5 bodov, od 200 EUR do 299,99 EUR - 10 bodov, od 300 EUR do 399,99 EUR - 15 bodov, od 400 EUR do 499,99 EUR - 20 bodov, od 500 EUR do 599,99 EUR - 25 bodov. atď. Pri výpočte počtu bodov, ktoré účastník Programu získa za zadané Objednávky, sa ich celková hodnota zaokrúhľuje na celé euro.
  • 7. Body získané účastníkom Programu budú zaregistrované na jeho konte do 24 hodín od zadania Objednávky účastníkom Programu, ktoré ho oprávňujú zbierať body.
  • 8. Ak účastník Programu po zadaní Objednávky účinne úplne alebo čiastočne odstúpi od takto uzatvorenej kúpnej zmluvy, body, ktoré sa nazbierali za túto Objednávku, sa primerane prepočítajú tak, že sa odpočítajú od celkovej sumy pôvodnej objednávky a časti pohľadávky z predajnej ceny tovaru, na ktorý sa odstúpenie vzťahuje, a následne bude vypočítanie bodov podľa zásad uvedených v písm. 6 Pravidiel. Pokiaľ je v takejto situácii celková suma Objednávok nižšia ako 100 EUR alebo jej násobok, ktorý predtým prekročila, budú pridelené vernostné body primerane znížené.
  • 9. Vernostné body nazbierané na účte účastníka Programu môže účastník Programu vymeniť za jednorazovú zľavu vo výške 1 EUR za každý 1 vernostný bod, ktoré môže použiť v rámci ďalšej objednávky vybratej účastníkom v Internetovom obchode. Maximálna výška zľavy na jednu objednávku nesmie presiahnuť 20% z hodnoty objednávky, na základe ktorej je zľava poskytnutá.
  • 10. Body nazbierané na účte účastníka Programu nie je možné zameniť za peňažný ekvivalent.
  • 11. Jednorazová zľava sa vzťahuje na celú objednávku, v ktorej je zľava využitá s tým, že zľava nie je poskytnutá na tovar ponúkaný na predaj v Internetovom obchode pod záložkou „Výpredaj“. Pri určovaní hodnoty objednávky, pri ktorej je zľava poskytnutá, sa na účely určenia maximálnej výšky zľavy neprihliada na produkty zo záložky „Výpredaj“ a vernostné body nie je možné vymeniť za jednorazovú zľavu a aj použité ako súčasť objednávky obsahujúcej len tovar z vyššie uvedenej záložky.
  • 12. Zľavy získané v Programe nie je možné kombinovať s inými zľavovými kódmi, ktoré je možné uplatniť v Internetovom obchode.
  • 13. Osobné údaje účastníkov Programu budú spracované v súlade s Nariadením Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov a o zrušení smernice 95/46/WE (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) a ďalšie ustanovenia všeobecne platného práva, ktoré chránia práva dotknutých osôb. Správcom osobných údajov účastníkov Programu je Organizátor. Osobné údaje účastníkov Programu budú spracované len na účely súvisiace s realizáciou Programu. Účastník programu má právo na prístup a opravu ním poskytnutých informácií, ktoré tvoria osobné údaje, ďalej má právo na opravu, vymazanie alebo obmedzenie spracúvania, právo namietať spracúvanie a právo na prenosnosť údajov. Účastník Programu môže navyše kedykoľvek uplatniť právo odvolať súhlas bez toho, aby to malo vplyv na zákonnosť spracovania založeného na súhlase pred jeho odvolaním a právo podať sťažnosť dozornému orgánu. Vyššie uvedené práva je možné uplatniť kontaktovaním správcu e-mailom na adresu: admin@bolf.com, telefonicky po vykonaní overovacej procedúry účastníka programu na čísle: 0 412 302 911 a poštou na adresu: Bolf Sp. z o.o., ul. Kożuchowska 32, 65-364 Zielona Góra.
    Môžete sa tiež obrátiť na poverenca pre ochranu osobných údajov, ktorý dohliada na bezpečnosť všetkých osobných údajov spracúvaných správcom: iod@bolf.com.
    Poskytnutie osobných údajov a súhlas s ich spracovaním je dobrovoľný, avšak chýbajúci súhlas so spracovaním osobných údajov bráni účasti v Programe. Účastník programu udeľuje súhlas so spracovaním svojich osobných údajov za podmienok uvedených v Pravidlách zaškrtnutím príslušného políčka pri registrácii v Internetovom obchode. Osobné údaje budú spracúvané dovtedy, kým nebude existovať základ pre ich spracúvanie, t.j. v prípade súhlasu podľa čl. 6 sekcia 1 písm. a) vyššie uvedeného predpisu, až do odvolania súhlasu sa obmedzujú alebo sa vykonávajú iné úkony obmedzujúce tento súhlas, vrátane odstúpenia z Programu, a to po dobu umožňujúcu uplatnenie všeobecne platných práv. Osobné údaje môžu byť sprístupnené v rozsahu potrebnom na realizáciu Programu za podmienok stanovených v týchto Pravidlách len subjektom, ktoré zaručia realizáciu vhodných opatrení na ochranu zverených údajov. Osobné údaje môžu byť sprístupnené aj orgánom verejnej správy a subjektom plniacim verejné úlohy alebo konajúcim v mene orgánov verejnej správy, a to v rozsahu a na účely uvedené v zákone. Správca neprenáša údaje účastníkov Programu do tretej krajiny ani medzinárodnej organizácii a nevyužíva ich na účely profilovania.
  • 14. Všetky sťažnosti súvisiace s realizáciou Programu, ako aj otázky týkajúce sa Programu je potrebné zaslať Organizátorovi na e-mailovú adresu: info@bolf.sk alebo poštou na adresu: Bolf Sp. z o.o., ul. Kożuchowska 32, 65-364 Zielona Góra. Sťažnosť by mala obsahovať: meno, priezvisko a adresu účastníka Programu a podrobný popis a odôvodnenie sťažnosti. Organizátor do 14 dní odo dňa prijatia sťažnosti posúdi a informuje účastníka Programu prostredníctvom e-mailu o spôsobe jej vybavenia. V prípade potreby doplnenia údajov alebo informácií uvedených v sťažnosti Organizátor vyzve účastníka Programu na ich doplnenie pred prerokovaním sťažnosti. Čas, ktorý účastník Programu potrebuje na poskytnutie potrebných informácií, predlžuje lehotu vybavenia sťažnosti.
  • 15. Tieto Pravidlá sú k dispozícii v písomnej forme v sídle Organizátora a zverejnené na internetovej stránke www.bolf.sk spôsobom, ktorý umožňuje získavanie, reprodukovanie a zaznamenávanie obsahu Pravidiel prostredníctvom ICT systému používaného účastníkom Programu, t.j. vo formáte html.
  • 16. Podmienkou poskytovania služieb elektronickou formou, vrátane technických požiadaviek potrebných na spoluprácu s ICT systémom webovej stránky, kde je Program implementovaný, je použitie zariadenia s prístupom na internet.
  • 17. Účastníkovi Programu je zakázané poskytovať nezákonný obsah.
  • 18. Organizátor poskytuje účastníkovi Programu prístup k aktuálnym informáciám o špecifických rizikách spojených s využívaním služieb poskytovaných elektronicky na webovej stránke, kde je Program realizovaný.
  • 19. Účastník Programu môže z účasti v Programe kedykoľvek odstúpiť. Odstúpenie od účasti v Programe znamená odstúpenie od používania bodov nazbieraných na účte účastníka Programu a má za následok vymazanie účtu zaregistrovaného účastníkom Programu v Internetovom obchode. Odstúpenie je možné podať Organizátorovi na e-mailovú adresu: admin@bolf.com alebo poštou na adresu: Bolf Sp. z o.o., ul. Kożuchowska 32, 65-364 Zielona Góra. K odstúpeniu z účasti v Programe dochádza aj zmazaním účtu, ktorý si účastník Programu vytvoril v Internetovom obchode.
  • 20. Organizátor si vyhradzuje právo počas Programu zmeniť Pravidlá a Program ukončiť, avšak každá zmena nesmie porušovať práva už nadobudnuté účastníkom Programu. Účastníci programu budú informovaní o zmenách Pravidiel alebo ukončení Programu minimálne mesiac vopred. Informácie o zmenách Pravidiel budú zaslané účastníkom Programu prostredníctvom kontaktných údajov uvedených pri registrácii.
  • 21. Organizátor dodržuje ustanovenia zákona z 18. júla 2002 o poskytovaní elektronických služieb.
  • 22. Uznanie jednotlivých ustanovení týchto Pravidiel spôsobom ustanoveným zákonom za neplatné alebo neúčinné nemá vplyv na platnosť alebo účinnosť zostávajúcich ustanovení Pravidiel. Namiesto neplatného ustanovenia sa použije pravidlo, ktoré sa najviac približuje cieľom neplatného ustanovenia a celých Pravidiel. Vo veciach, ktoré nie sú upravené v Pravidlách, sa primerane použijú pravidlá Internetového obchodu a ustanovenia poľského práva, najmä príslušné ustanovenia zákona z 23. apríla 1964 - Občiansky zákonník, zákon z 30. mája 2014 o právach spotrebiteľov, zákon z 23. augusta 2007 o boji proti nekalým obchodným praktikám.
pixel