Dámske kraťasy

Počet výrobkov: 66
Veľkosť
  • 1-Ubrania
Farba
Cena
Značka
Materiál
Vzor
fit
Typ produktu

Dámske kraťasy patria medzi pohodlný kúsok oblečenia, ktorý mnohé ženy obľubujú práve v letných mesiacoch. Dámske kraťasy sa vyrábajú v rôznych tvaroch, materiáloch a dizajnoch. Preto ide o kúsok, ktorý viete využiť či už pri športovaní, na bežný deň, ale aj pri slávnostnejších príležitostiach. Ako a kedy dámske kraťasy nosiť? Vyskúšajte tieto štýlové kombinácie.

Typy dámskych kraťasov

Existuje viacero typov dámskych krátkych šortiek. Pokiaľ rady športujete, môžete staviť na pohodlie a vybrať si dámske športové kraťasy či dámske kraťasy na cvičenie. Do mesta, do práce či na nákupy naopak môžete zvoliť dámske rifľové kraťasy, a to so svetlou alebo tmavou rifľovinou. Kraťasy však môžete nosiť aj v elegantnom outfite. Stačí, ak zvolíte dámske kraťasy s vysokým pásom, ktoré vám pekne zakryjú bruško. K týmto kraťasom môžete nosiť napríklad elegantné tričko na tenké ramienka, ale aj košeľu. Dokonalo sa k nim hodia aj espadrilky, mokasínky, ale aj lodičky či sandálky.

Čo si obliecť k dámskym krátkym šortkám a ako ich kombinovať?

Dámske krátke šortky sú skutočne univerzálne. V mnohých prípadoch nemusíte mať v šatníku viacero druhov šortiek, pokojne stačí, ak budete mať čierne dámske kraťasy. Práve tie viete kombinovať s rôznymi kúskami a vytvoriť si tak či už športový alebo elegantný outfit. To znamená, že dámske kraťasy môžete nosiť ako s teniskami, tak so sandálkami. Na športovanie si môžete vziať aj športové dámske kraťasy, ktoré môžete nosiť v rôznych farebných prevedeniach. Veľmi zaujímavé a štýlové na leto sú práve športové teplákové kraťasy v modrej, zelenej, ružovej či žltej farbe. Počas leta sa nebojte ani vzorov a svetlých odtieňov. Biela farba dámskych šortiek nádherne vynikne na hnedej opálenej pokožke.

Ako si môžem objednať dámske kraťasy v obchode Bolf?

Kto povedal, že kvalitné dámske šortky sú len tie od Adidas? V obchode Bolf rovnako nájdete širokú ponuku kvalitných dámskych šortiek. Dámske šortky si viete filtrovať podľa strihu, dĺžky, ale aj farby. Taktiež si produkty môžete zoradiť podľa veľkosti či ceny. Pokiaľ hľadáte na leto športové dámske kraťasy alebo krátke dámske rifľové šortky, potom neváhajte, navštívte obchod Bolf a objednajte si svoje vysnívané kraťasy ešte dnes.

pixel