Visiace zámky na odtlačok prsta

Počet výrobkov: 3
Farba

Visiace zámky na odtlačok prsta ľahko a veľmi elegantne vyriešia váš problém s večným hľadaním kľúčov. Patríte k ľuďom, ktorí si kľúče často práve v tých najnevhodnejších chvíľach zabúdajú, alebo ich vždy niekde zapotrošia či nebodaj stratia? Odteraz odomykajte zámky bez kľúča, rýchlo a ľahko len pomocou vášho jedinečného odtlačku!

Visiace zámky na odtlačok prstov - neprelomiteľné!

Smart visiace zámky sú vyrobené z odolných materiálov, najčastejšie majú pevné telo zo zliatiny zinku alebo ocele, sú odolné voči rôznym vplyvom a bezpečne ich odomyká váš odtlačok prsta. Sú zaradené do rôznych tried ochrany a stupňov krytia, aby ste sa mohli rozhodnúť pre taký model, ktorý vám bude najlepšie vyhovovať v podmienkach, v akých sa ho chystáte používať.

Pri nákupe si okrem rozmerov, obsahu balenia a dizajnu všímajte najmä to, do akej triedy stupňa ochrany je konkrétny produkt zaradený, aby ste sa uistili, že je vhodný aj na vonkajšie použitie. Pri popise konkrétneho produktu sa môžete stretnúť s rôznymi parametrami zodpovedajúcimi medzinárodným štandardom IEC udávajúcim odolnosť elektrospotrebiča. Najbežnejšie to môže byť ip65, čo značí prachotesnosť a odolnosť voči tryskajúcej vode, či ipx2, čo je ochrana proti hrdzi, prachu a kvapkajúcej vode.

Ako fungujú zámky na odtlačok prsta?

Na visiacom zámku je zvyčajne umiestnená čítačka odtlačkov, ku ktorej priložíte prst. Okrem toho sa na tele zámky nachádza LED kontrolka, ktorá rozsvietením indikuje úspešné odomknutie zámku, ale upozorňuje napríklad aj na to, že batéria sa vybíja, aby ste včas mohli doplniť jej kapacitu.

Vo vnútornej pamäti visiacej smart zámky je priestor na uloženie unikátnych odtlačkov prstov viacerých používateľov, najčastejšie 10 - 20 rôznych odtlačkov, ktoré ovláda jeden alebo dvaja správcovia a umožňujú administrátorom pridať viaceré osoby, alebo ich v prípade potreby vymazať. Visiace zámky tak môžu slúžiť napríklad celej rodine.

Rýchlosť odomknutia je blesková. Po priložení prsta k senzoru snímania odtlačkov sa okamžite visací zámok odomkne. Na jedno nabitie vydrží batéria v závislosti od konkrétneho produktu približne rok až dva roky. Nabíjanie batérie zámkov vyrieši kábel s konektorom USB C.

Výhody zámkov na odtlačok prsta. Kde sa používajú?

Elektrický zámok bezdrôtový je naozaj šikovná vychytávka, ktorá si bez pochýb nájde využitie v každej domácnosti alebo napríklad v kancelárii, či počas ciest, dovolenky, stanovačky... Visiaci zámok na odtlačok prsta je perfektný na zamknutie osobnej skrinky, bicykla, batožiny alebo kufrov pri cestovaní či spoľahlivé ochránenie rodinného trezoru, pretože umožňuje odomykanie odtlačkom prstov rôznych nastavených osôb.

Zámky na odtlačok prsta majú mnoho výhod. Na ich odomknutie nepotrebujete viac hľadať žiaden kľúč, nemusíte si ani pamätať bezpečnostný kód či loviť v pamäti heslo. Ak hľadáte spoľahlivý zámok na odtlačok prsta, cena u nás vás veľmi príjemne prekvapí. Prezrite si naše produkty skladom a vyberte si ten pravý, ktorý spoľahlivo ochráni všetky vaše osobné veci pred odcudzením.

pixel