Bluetooth slúchadlá

Počet výrobkov: 2
Značka

Neobmedzujte sa pri pohybe a vychutnajte si všetky výhody, ktoré vám prinášajú bluetooth slúchadlá. Jednoducho ich spárujete s vašim zariadením a môžete počúvať hudbu bez zbytočných káblov až do vzdialenosti niekoľkých metrov od pripojeného zariadenia. Poradíme vám s výberom!

Slúchadlá Bluetooth - bezdrôtová hudba priamo do uší

Bluetooth bezdrôtové slúchadlá majú mnoho podôb - od typických kôstiek ako apple airpods, po špunty do uší, takže si určite nájdete taký typ, cez ktorý si vychutnáte dokonalý zvuk bez šumu.

Na jedno nabitie vydržia prehrávať hudbu niekoľko hodín. Batérie im dobije usb kábel, ktorý býva súčasťou balenia.

Typy bluetooth slúchadiel

Wireless bluetooth slúchadlá do uší - pre ich kompaktné rozmery a nízku hmotnosť sa bez problémov zmestia do každého vrecka či kabelky a môžete si ich so sebou vziať v praktickom puzdre na cesty, do práce či kamkoľvek. Majú dlhú výdrž prehrávania a kvalitný zvuk.

Bluetooth slúchadlá k mobilu - sú ideálne na počúvanie hudby, zabudovaný mikrofón využijete aj na handsfree prijímanie hovorov počas šoférovania. Prepracovaný dizajn, nízka hmotnosť, skvelá cena a jednoduchosť pripojenia k zariadeniu z nich robia obľúbený typ slúchadiel.

Bluetooth slúchadlo s mikrofónom - je vhodné na šoférovanie, jednoducho ho spárujete s telefónom a sú vybavené jednoduchým ovládaním hlasitosti.

Bluetooth športové slúchadlá - ich konštrukcia je prispôsobená tak, aby aj pri behaní či bicyklovaní zostali na svojom mieste a vy si môžete naplno vychutnávať športové aktivity s hudbou v ušiach.

Bluetooth headset na hlavu - nie sú také kompaktné ako špunty a slúchadlá do uší, no ak je pre vás prioritou vysoká kvalita zvuku bez kompromisov pre dokonalý zážitok z filmov, videohier a hudby, sú pre svoj bohatý frekvenčný rozsah výbornou voľbou. Herné slúchadlá väčšinou mávajú aj mikrofón na komunikáciu so spoluhráčmi.

Aké slúchadlá si vybrať a na čo sa zamerať?

Pri nákupe slúchadiel si nezabudnite okrem účelu zobraziť všetky informácie o parametroch, aby ste si vybrali produkty najlepšie vyhovujúce vašim potrebám. Ktoré funkcie sa môžu hodiť?

Ak chcete slúchadlá využívať ako handsfree, musíte hľadať modely s mikrofónom. Funkcia ANC slúži ako filter okolitého hluku. Milovníci kvalitného zvuku ocenia funkciu priestorového zvuku či kodeky aptX, AAC zaručujúce vysokú kvalitu zvuku. Technológia tws si umožňuje vychutnať si skutočné bezdrôtové stereo.

V prípade, že sa vám vybije batéria slúchadiel, je praktické pripojiť odnímateľný kábel - 3,5 mm jack. Funkcia NFC slúži na urýchlenie a zjednodušenie pripojenia slúchadiel k zariadeniu.

Výhody bluetooth slúchadiel

Bezdrôtové slúchadlá bluetooth ponúkajú množstvo výhod, vďaka ktorým si vás získajú. Dostupnosť technológie Bluetooth vo väčšine inteligentných zariadení vám umožní ihneď prepojiť slúchadlá k hudobným prehrávačom, tabletom alebo telefónom a mať svoju obľúbenú hudbu vždy po ruke.

Pomocou bluetooth adaptéra môžete slúchadlá pripojiť dokonca aj k zariadeniam, ktoré nemajú integrovaný bluetooth, napríklad k televízoru. Nemusíte tak byť limitovaní dĺžkou kábla. Vyberte si z produktov skladom - u nás nájdete najpredávanejšie značky za dostupné ceny a oplatí sa využiť prebiehajúci výpredaj.

pixel