Pánske košele so vzorom

Počet výrobkov: 8
Farba
Veľkosť
Cena
Ponuka
Značka
Ukázať iba

Neexistuje oblek, ktorý by sa nedal vylepšiť košeľou so vzorom – ideálne na párty alebo akúkoľvek udalosť, najmä počas letných mesiacov. V závislosti od typu obleku a potlače môže vzorovaná košeľa zdobiť celý váš vzhľad, všetko je o rovnováhe. 

Typy pánskych košieľ so vzormi dostupné v našej ponuke – nájdite si niečo pre seba

Internetový obchod Bolf ponúka vzorované košele v jemných farbách a poslúžia vám na každodenné nosenie, ale aj na formálne udalosti. Vzory na košeliach sú výrazné, aj menej výrazné. Už je len na vás, aký vzor si vyberiete. V prvom rade by materiály košele mali byť ľahké a prirodzené. Pokúste sa vyhnúť syntetickým a hustým tkaninám, uprednostňujte výrobky z ľanu, bavlny a viskózy.

Pozrite tiež:

Neformálne pánske košele – s čím nosiť?

Košele s potlačou sú teraz populárnejšie ako kedykoľvek predtým a sú skvelým spôsobom, ako dodať vášmu ležérnemu vzhľadu štýlový a moderný vzhľad.

Jedným z kľúčových aspektov nosenia vzorovanej košele je udržať zvyšok oblečenia trochu podhodnotený, aby vynikla práve košeľa. Najjednoduchší spôsob, ako to urobiť, je zachovať tón farieb pomocou jednej hlavnej kontrastnej farby. 

Košele s drobnými vzormi sa dajú nosiť k saku, ako aj k džínsovej či koženej bunde. Ideálne je, ak má farba kravaty a košele niečo spoločné, ale samotná textúra potlače by sa mala líšiť veľkosťou aj tvarom. 

Na všetky druhy priateľských stretnutí, neformálnych podujatí, ktoré si nevyžadujú striktný dress code, si pokojne môžete obliecť aj košeľu s výraznejšou potlačou. Bude to vhodné aj štýlové. Ideálne pre kreatívnych jednotlivcov a tých, ktorí sú pripravení vzdialiť sa od klasiky a snažiť sa experimentovať.

 

Ako nájdem najlepšie vzorovanú pánsku košeľu z radu Bolf?

V internetovom obchode Bolf nájdete pod kategóriou „pánske vzorované košele“ asymetrické vzory kombinované s jemnými farbami. Tieto košele majú dlhý rukáv, ktorý si môžete vyhrnúť. Mnohé z nich majú zvýraznené goliere a gombíky. Kľúčom k nájdeniu správnej košele pre vás je vybrať si takú, ktorá sa hodí k vášmu osobnému štýlu a prostrediu, v ktorom ju budete nosiť.

pixel