Pánske košele spoločenské

Počet výrobkov: 305
Farba
Veľkosť
  • 1-Ubrania
Cena
Ponuka
Značka
Ukázať iba

Všetci radi nosíme ležérne košele, však? Neformálna košeľa je pohodlná, ľahko sa udržiava a ak ju nosíte správne, môže vám pomôcť vylepšiť váš vzhľad bez veľkého úsilia.

Druhy pánskych spoločenských košieľ dostupné v našej ponuke - nájdite si niečo pre seba 

Úprimne povedané, nie sme veľkými fanúšikmi každodenného nosenia oblekov. Milujeme, aby naše obliekanie bolo jednoduché, pohodlné a ležérne. A pánske spoločenské košele sú na to ako stvorené,‘.

Biela pánska košeľa je dokonalou rovnováhou medzi príliš ležérnou a príliš formálnou. Môžete ju totižto nosiť so sakom alebo bez, podľa toho, ako veľmi formálne potrebujete aby váš outfit pôsobil.

Pozrite tiež:

Pánske formálne košele – s čím nosiť? 

Tak, ako pánske košele do obleku môžete spárovať s chinos nohavicami alebo nohavicami od obleku, môžete ich nosiť aj s jednoduchými džínsami. Môžete ich zastrčiť, keď je to potrebné, alebo ich nechať nezastrčené, keď idete von s priateľmi, nakupovať atď.

Napriek tomu, že sa bavíme o formálnych košeliach, ak bažíte po nie úplne formálnom outfite, môžete ich doplniť bielymi teniskami. Dávajte však pozor na to, aby vaše biele tenisky boli naozaj biele a opotrebované. Svoje zničené airmaxy si radšej nechajte na voľné chvíle v telocvični či v parku.

Ako nájsť najlepšiu pánsku spoločenskú košeľu na Bolf?

Ideálnu pánsku košeľu by ste si taktiež mali zvoliť podľa vašej postavy. Ak ste niekto s pivným bruchom, potom je pre vás najvhodnejší pohodlný strih. Pomôže vám skryť bruško a umožní vám vyzerať štíhlejšie, než ste. 

A ak máte vytvarovanú postavu, potom, samozrejme, môžete ísť do štíhleho strihu, ktorý vašu postavu naopak zvýrazní. V závislosti od vašej postavy sa však môžete rozhodnúť pre pohodlný alebo tenký strih. 

Neplatia tu však žiadne prísne pravidlá. Ide skôr o to, v čom sa cítite najpohodlnejšie. Môžete sa však rozhodnúť vybrať si akúkoľvek farbu, ktorá sa vám páči. Jediná vec, o ktorú sa chcete uistiť, je nepreháňať rušné výtlačky a trendy dizajny.

pixel