Pánske košele s dlhým rukávom

Počet výrobkov: 485
Farba
Veľkosť
  • 1-Ubrania
Cena
Ponuka
Značka
Ukázať iba

Pánske košele s dlhým rukávom sú základným elegantným komponentom pánskych šatníkov. Používajú sa ako pánske košele do obleku, ale rovnako sa nosia aj na bežné použitie. V posledných rokoch sa za trendy modely považujú napríklad pánske košele so vzorom. Ako si vybrať ideálne elegantné pánske košele s dlhým rukávom, ktoré budú basic kúskom vášho šatníka?

Aké pánske košele s dlhým rukávom nájdete v našom obchode?

Bolf.sk ponúka vo svojom sortimente široké spektrum produktov v rámci kategórie pánska košeľa dlhý rukáv. V sortimente rovnako ako košele s dlhým rukávom nájdete aj pánske košele s krátkym rukávom do obleku. Čo sa týka sortimentu pánskych košieľ s dlhým rukávom ponúkame košele z rôznych materiálov – flanelové, rifľové a bavlnené.

Rovnako si viete vybrať aj zo širokého spektra farieb, či motívov a značiek. V sortimente nájdete aj zaujímavé pánske košele so vzorom. Bolf ponúka možnosť nakupovať rôzny strih košieľ - spoločenské pánske košele slim fit, ale aj pánske košele so vzorom. Dlhé košele môžete nosiť na bežné nosenie, no sú aj základným kúskom oblečenia využívaným na formálne príležitosti. Veľmi príjemnou zmenou oproti klasickým košeliam je aj košeľa bez goliera, ktorá pôsobí menej formálnym dojmom a hodí sa na ležérnejšie štylizácie.

Pozrite tiež:

Pánske košele s dlhými rukávmi – ideálne na každú príležitosť. S čím ich kombinovať?

Pánske košele sa štylizujú väčšinou do elegantnejších štylizácií pozostávajúcich z košele, džínsov alebo elegantných nohavíc a saka. Pre elegantnejší vzhľad môžete zvoliť aj manžety na košeľu. Rovnako sa však pánska košeľa dlhý rukáv hodí aj do ležérnejších outfitov. Typickým príkladom je kombinácia s mikinou, svetrom alebo vestou. Flanelové košele pánske sa dajú príkladne kombinovať aj do kompletne športových outfitov, najmú pokiaľ majú dlhý, voľný oversized strih.

Čierna alebo pánska čierna košeľa s dlhým rukávom – ktorú si vybrať?

Čierna pánska košeľa predstavuje elegantnú verziu, najmä pokiaľ ide o slim fit strih. V rámci slim fit strihu treba dávať pozor najmä pokiaľ vyberáte veľkosť – odporúčame si vždy pozrieť veľkostnú tabuľku. Biela pánska košeľa je taktiež nadčasovou stávkou na istotu. Obidve tieto verzie predstavujú základ vášho šatníka, aj keď biela sa väčšinou využíva častejšie. Kompromisom môže byť aj modrá pánska košeľa.

Vyberte si perfektnú košeľu v internetovom obchode Bolf

V našom sortimente nájde široké spektrum košieľ s dlhým rukávom. Doprava až priamo k vám domov je dostupná zdarma pri nákupe nad 70€. Rovnako máte až 30 dní na vrátenie tovaru. Väčšina tovaru je navyše dostupná skladom, vďaka čomu bude priamo u vás doma v extrémne rýchlom čase. Ďalšie informácie o nákupe nájdete priamo v sekcii „Ako nakupovať?“.

pixel