Kárované košele pánske

Počet výrobkov: 137
Farba
Veľkosť
Cena
Ponuka
Značka
Ukázať iba

Nič pravdepodobne nie je tak trendové a ležérne ako károvaná košeľa. Tento kúsok je základom každého pánskeho šatníka, ktorý by mal vlastniť každý muž. Káro nikdy z módy nevyšlo, a pravdepodobne sa to v nasledujúcom desaťročí ani nestane. Budeme ho pravidelne vídať na uliciach po celom svete, aj preto je potrebné, aby ste si našli kúsok, v ktorom sa budete cítiť pohodlne.

Druhy pánskych károvaných košieľ dostupné v našej ponuke – nájdite si niečo pre seba

V našej ponuke nájdete napríklad pánsku červenú károvanú košeľu, ktorá sa skvelo hodí na ležérne dni. Rovnako si zamilujete pánsku flanelovú košeľu, ktorá skvelo vyzerá s čižmami alebo teniskami a džínsami. Tieto outfity sú navyše v súčasnosti veľmi populárne. Univerzálnym kúskom je tiež červeno-čierna pánska károvaná košeľa, ktorú môžete nosiť na výlety, no i do práce. Počas letných dní si zamilujete ležérnu pánsku károvanú košeľu bez rukávov, ktorá sa skvelo hodí ako k džínsam, tak k šortkám.

 

Pozrite tiež:

Ležérne pánske košele – s čím ich nosiť?

Ležérne pánske košele sa skvelo hodia k džínsom alebo k šortkám. Môžete ich ale tiež nosiť s chino nohavicami, alebo niektoré z nich, najmä tie flanelové, aj k pánskym kapsáčom. Stačí tento outfit doladiť vhodnými topánkami, prípadne v zime alebo v chladnejších dňoch navrstviť vhodným svetrom či mikinou, a dokážete vytvoriť outfit vhodný na celý rok.

Ako nájsť najlepšiu pánsku károvanú košeľu na Bolf.sk?

Či už preferujete materiál ako je flanel alebo bavlna, kocka a káro svedčia obom. Aj preto by ste nemali mať problém nájsť kúsok, ktorý si zamilujete. Vybrať si môžete z jemných alebo výrazných farieb, všetko záleží na vašich preferenciách. Mnohým pánom svedčí najmä slim fit, no niektorí aj tak preferujú voľnejší strih a dlhšiu dĺžku, a tak volia regular, alebo dokonca oversized košele. Na Bolf nájdete množstvo kúskov, rôznych farieb, materiálov, vzorov, či strihov. Ak u vás rozhoduje cena, dobrou správou je, že máme sortiment pre každý rozpočet. Ak chcete pravidelne dostávať informácie o našej ponuke, prihláste sa na odber newsletteru, ktorý je zadarmo, aby vám neušli žiadne nové kúsky.

pixel