Pánske prešívané bundy

Počet výrobkov: 399
Farba
Veľkosť
  • 1-Ubrania
Cena
Ponuka
Značka
Vzor
Vlasnosť
Druh
Ukázať iba

Nezáleží na tom, či ste v meste a vybavujete si pochôdzky, alebo či chodíte na ryby a lov na vidiek, prešívané bundy sú takmer vždy vhodné. 

Pánske prešívané bundy – na jar, zimu a jeseň

Pánska prešívaná bunda by mala byť v šatníku každého štýlového pána, počas chladnejších mesiacov. Tieto prešívané bundy sa tešia veľkej obľube najmä vďaka svojej odolnosti a všestrannosti. Či už sa chystáte v piatok do mesta, alebo na voľnočasové aktivity, hodiť sa vám bude za každých okolností! 

Základné verzie sú vyrobené z polyamidu, ale nájdete u nás aj menčestrovú alebo vlnenú (zmesovú) verziu. Semišové verzie sú vhodné to teplejšieho a prechodného počasia, ako je jar a jeseň aj kvôli tomu, že vám pri občasných búrkach môžu ľahko premoknúť – narozdiel od odolných polyesterových búnd, ktoré nejakú tú snehovú búrku zvládnu.

Pozrite tiež:

Prečo sa oplatí mať vo svojom šatníku pánsku prešívanú bundu?

Prešívaná bunda je všestranná, odolná voči dažďovým prehánkam, hrejivá, a preto je skvelým spoločníkom na cestovanie, šoférovanie a vonkajšie použitie. Na trhu taktiež existuje momentálne mnoho výrobcov, ktorý tieto bundy ponúkajú a práve preto je viac než isté, že svoju vysnívanú farbu či strih určite zoženiete. 

Sú taktiež unikátnym kúskom pre každého moderného muža. Svojej obľube sa tieto prešívané bundy, či už s kapucňou alebo bez, v XXL veľkostiach alebo dobre padnúce, tešia už nejaký ten rok a tak skoro sa s nimi ani nemienime rozlúčiť. 

Ako si objednať perfektne padnúcu pánsku prešívanú bundu na Bolf?

Väčšina prešívaných búnd je strihaná o niečo priestrannejšie ako športový kabát, ale vždy si dobre prezrite veľkostnú tabuľku výrobcu. Samozrejme by ste si mali určiť aj to, ako budete bundu používať – len cez sveter alebo aj cez športový kabát. Ak je to druhý prípad, uistite sa, že ruky a telo sú dostatočne dlhé. 

Taktiež záleží na vašich preferenciách. Prešívané bundy nájdete u nás dlhé ako zimné kabáty, ale takisto krátke v mikinovom strihu. Výber nechávame na vašich osobných preferenciách.

pixel