Lyžiarske bundy pánske a snowboardové bundy pánske

Počet výrobkov: 14
Farba
Veľkosť
Cena
Ponuka
Značka
Ukázať iba

Keď začnete hľadať novú bundu, uvedomíte si, že je dôležité poznať kľúčové vlastnosti a základné rozdiely medzi hlavnými typmi lyžiarskych búnd.

Pánske lyžiarske bundy ideálne do zimného počasia

Dôvodom obľúbenosti takýchto búnd je ich všestrannosť. Sú dostatočne nepremokavé pre širokú škálu poveternostných podmienok, obdarené dobrou priedušnosťou. Švy kvalitných lyžiarskych búnd by mali byť aspoň na kľúčových miestach podlepené. Všestranné lyžiarske bundy sú tiež vybavené vetracími otvormi, ktoré regulujú priedušnosť a nedovolia vám prehrievať sa pri intenzívnych zjazdoch. Lyžiarske bundy poskytujú rôzne stupne odolnosti voči vode, čo výrazne ovplyvňuje cenu produktu. Ak plánujete jazdiť nielen po mestských svahoch, ale chystáte sa aj do veľkých hôr s drsným podnebím, potom bude pri výbere bundy dôležitým faktorom odolnosť proti vlhkosti.

Pozrite tiež:

S čím nosiť pánske lyžiarske bundy?

Najdôležitejšou vecou, ktorú si musíte zapamätať, keď zisťujete, čo si prvýkrát obliecť na lyže alebo snowboard, je, že vrstvenie je najefektívnejší spôsob, ako vás udržať v teple a suchu, a tiež vám umožňuje prispôsobiť sa pri meniacich poveternostných podmienkach. Väčšina ľudí sa na lyžovanie a snowboarding oblieka do troch hlavných vrstiev, základnej vrstvy, strednej vrstvy a plášťa. Každý má svoju dôležitú funkciu.

Základnú vrstvu tvorí napríklad termo oblečenie, alebo legíny a tričko. Keď máte postarané o základnú vrstvu, ktorá vám pomôže kontrolovať a odvádzať pot, je čas porozmýšľať nad strednou vrstvou, ktorá vás udrží v teple a pohodlí na svahu. Ak je teplejšie počasie alebo ste obzvlášť teplokrvný človek, môžete strednú vrstvu vynechať alebo ju vymeniť za tenšiu. Teraz potrebujete iba bundu, ktorá vás ochráni pred vetrom, snehom a dažďom. Niektorí lyžiari si myslia, že pri dobrej bunde je úplne jedno, čo si pod ňou oblečiete. Pamätajte, že všetky tri vrstvy, o ktorých sme hovorili, sa navzájom dopĺňajú.

Ako si objednám pánsku koženú lyžiarsku bundu z obchodu Bolf?

Bolf ponúka lyžiarske bundy, ktoré vynikajú nie len svojou funkčnosťou, ale aj zaujímavým vzhľadom. Vo svojej kategórií sú väčšinou v čiernej, modrej alebo červenej farbe.

pixel