Dámske šiltovky

Počet výrobkov: 6
Farba
Cena
Materiál
Vzor

Šiltovky

Šiltovky boli kedysi iba športovým doplnkom, ktorý mal za úlohu chrániť pred vetrom, dažďom alebo slnkom. Športovci si ich kedysi veľmi obľúbili a nechceli sa s nimi rozlúčiť ani mimo ihriska. A tak šiltovky prešli radom premien. Objavovali sa stále v nových farbách, normou sa stali šiltovky s rôznymi potlačami, mierne sa zmenil aj tvar šiltovky. V súčasnej dobe šiltovky alebo baseballky už tak často nevidíme na hlavách športovcov na ihrisku. Dobyli skôr ulice veľkých miest a dokonca zasiahli aj na prehliadkové móla a salóny, pretože si získali uznanie od najznámejších dizajnérov.
Dámske šiltovky sú skvelým doplnkom, ktorý môže byť použitý nielen pri typickej športovej štylizácii. V čase, keď sa v móde prelínajú štýly a hranice medzi jednotlivými štýlmi sú stále v pohybe, šiltovky sa stali veľmi žiadúcim pokrytím hlavy. Ich obľuba stále rastie a nič nenasvedčuje tomu, že by sa to malo zmeniť.
V ponuke oblečenia a typických športových značiek sa dnes stále viac a viac prejavujú šiltovky a veľká časť z nich sú šiltovky unisex a niektoré sú vyrobené špeciálne pre ženy. Takže svoj ideálny model si môžete vybrať zo širokej škály vzorov a farieb. Každá žena si môže nájsť niečo pre seba. Pre fanúšičky jednoduchého štýlu sú najlepšie jednofarebné šiltovky alebo šiltovky v nesmrteľnom duete – bielo čierne. Naozajstným hitom sú dvojfarebné alebo veľmi expresívne šiltovky v najmódnejších farbách. Svoj význam má pri šiltovkách aj potlač. Môže to byť číslo alebo športová grafika, ale zároveň sa môže jednať aj o zábavné popisy alebo roztomilé obrázky. Môžete nájsť aj také modely, na ktorých vyniknú najmódnejšie vzory ako je maskáčový, zvierací alebo pepitový.
Šiltovky pridávajú charakter. Sú vítaným spestrením a umožňujú vytvárať módne, ležérne a bláznivé outfity. Aby nám však šiltovky čo najdlhšie slúžili a vyzerali ako nové, je potrebné s nimi starostlivo zaobchádzať. Ideálne ich môžete čistiť navlhčenou handričkou alebo hubkou. Vyhnite sa praniu v práčke, pretože by sa mohol na trvalo zmeniť ich tvar.

pixel