Dámske zateplené vesty

Počet výrobkov: 94
Veľkosť
Farba
Cena
Značka
Ponuka
Materiál
Vzor
fit

Dámske zateplené vesty sú všestranným doplnkom každého dámskeho šatníka. Na jar a na jeseň môžu nahradiť tenké a prechodné bundy, no počas celého roka vám zabezpečia najmä teplo a pohodlie. Zimná dámska vesta je zase omnoho teplejšia ako klasická prešívaná vesta. V naozaj chladných dňoch skvelo poslúži aj predĺžená dámska vesta, ktorá udrží v teple aj vaše kríže a panvu. Dámske vesty sú naozaj všestranné a poskytujú viac tepla, než si väčšina z nás uvedomuje. Môžete ich využiť aj v domácom prostredí, keď je vám chladno, ale nemáte chuť na sveter alebo na mikinu. Vtedy je riešením teplá tepláková vesta. Dámske zateplené vesty fungujú rovnako dobre ako pánske vesty bez rukávov. Často pod ne stačí košeľa s dlhým rukávom. V súčasnosti sú tiež dostupné v obrovskom množstve rôznych farieb a vzorov, ktoré doplnia váš outfit. Trendová modrá, klasická a zároveň najpredávanejšia čierna, alebo jarná zelená – stačí si len vybrať farbu, ktorá vás osloví a hodí sa k zbytku vášho šatníka.

Pozrite tiež:

S čím kombinovať a ako nosiť dámsku zateplenú vestu?

Dámsku zateplenú vestu môžete nosiť úplne so všetkým od mikín, cez flanelové košele, džínsové bundy, až po svetre. Môžete skúsiť skombinovať napríklad výraznú modrú vestu s bielym topom, tmavomodrými skiny džínsami, vysokými hnedými koženými čižmami a veľkou hnedou koženou kabelkou cez rameno. Vesta skvelo vyzerá aj so vzorovanými svetrami, metalickými odtieňmi, ale aj so svetrami s rôznymi aplikáciami. Hodí sa na bežný deň do práce, ale tiež na večeru s priateľmi a na voľný čas. Môžete si vybrať aj neutrálne farby a dotvoriť outfit grafickým, pruhovaným, výrazným alebo ozdobným topom či svetrom. Naozaj trendovo tieto vesty vyzerajú v kombinácii s košeľou, a to buď jednofarebnou, alebo károvanou. Krémové a biele vesty sa budú zase hodiť k vášmu bielemu svetru, trendovým džínsom a vysokým čižmám. Tak či onak, bielou košeľou a úzkymi nohavicami nikdy nič nepokazíte. Ak sa chystáte na prechádzku do prírody, vyskúšajte dámske športové vesty, ktoré sú podobne ako pánske športové vesty, o niečo priliehavejšie a teplejšie ako tie bežné alebo teplákové. Samozrejme, všetko závisí od materiálu. V tomto prípade vyskúšajte napríklad zelenú zateplenú vestu k čiernym funkčným legínam. Vestu si môžete obliecť aj pod bundu ako strednú vrstvu, ktorú si v prípade potreby môžete jednoducho vyzliecť. Ak teda ešte nemáte žiadnu vestu, je čas to napraviť.

Objednajte si perfektne padnúcu dámsku zateplenú vestu

Na e-shope Bolf.sk si môžete vybrať zo širokého sortimentu dámskych zateplených viest. Môžete svoju vysnenú vestu jednoducho nájsť na základe vyhľadávania a zvolenia pre vás dôležitej kategórie produktov, či už je to cena, veľkosť, alebo farba. Filtrovať však pri vašom nákupe môžete aj podľa značky či materiálu. Všetky produkty máme skladom. Na našich webových stránkach sa môžete prihlásiť do vášho účtu, na základe čoho dokážete výrazne urýchliť vaše budúce nákupy. Sledujte tiež naše novinky, aby vám zo sveta módy nič neuniklo a v prípade potreby nás neváhajte kontaktovať.
Všetky práva vyhradené.

pixel