Dámske športové súpravy

Počet výrobkov: 219
Veľkosť
Farba
Cena
Značka
Materiál
Vzor
fit
Typ produktu
Typ produktu

Teplákové súpravy

Dámske teplákové súpravy sú nepochybne najpohodlnejším odevom, aký môžete mať v šatníku. Tepláková súprava dámska dlhodobo preniká do módneho sveta a správne skombinované súpravy sú zárukou jedinečného štýlu. Nemusíte ich nosiť len ako domáce oblečenie, cestou z fitka, využijete ich aj na iné voľnočasové aktivity. Naša dámska kolekcia je bohatá na krásne a kvalitné súpravy, ktoré vám dávajú obrovské množstvo príležitostí na individuálnu štylizáciu.

Druhy dámskych teplákových súprav

Ak sa chystáte cvičiť, vyberajte si športové dámske teplákové súpravy z funkčného materiálu, ktorého vlastnosti oceníte pri veľkej námahe. Tepláková súprava z bavlny sa príjemne nosí na pokožke a skvelo poslúži napríklad na hodinách jogy. V súčasnosti máte na výber z obrovského množstva dizajnov a strihov: krátke, asymetrické, oversized, farebné, s potlačou, klasické, ale aj v retro štýle. Urobte dojem aj kombináciou potlače a rôznych motívov. Elegantné teplákové súpravy využijete na posedenie s priateľmi, keď chcete vyzerať žensky, ale cítiť sa pohodlne.

Obľúbené farby a vzory

Teplákové súpravy pre ženy zo sortimentu Bolf.sk sú praktické a rýchlo si ich zamilujete. Je len na vás, či sa rozhodnete pre výraznú potlač alebo efektné dekorovanie, ozdobné šnúrky alebo glitre. Farba teplákovej súpravy by vám mala vyhovovať a pristať, aby ste sa v nej cítili naozaj dobre. Univerzálna sivá, čierna alebo biela farba nikdy nevyjde z módy, ale aj jemné ženské odtiene ružovej, béžovej alebo svetlomodrej sú horúcim trendom, ktorý sa oplatí vyskúšať. Monochromatický vzhľad s kontrastnými doplnkami je hitom už niekoľko sezón a ani v tomto období nebude výnimkou.

S čím nosiť dámske teplákové súpravy?

Naše produkty môžete nosiť na všetky možné neformálne príležitosti. Zvoľte si vhodnú veľkosť, aby na vás súprava vyzerala fantasticky. Veľmi nežne pôsobí, ak si na teplákovú súpravu oblečiete štýlový dámsky kardigan alebo dámske prechodné bundy výrazných farieb, ak túžite po sviežom športovom vzhľade. V chladnom počasí si na teplákovú súpravu vezmite hrejivé dámske zimné bundy a budete neprehliadnuteľná.

Teplákové súpravy môžete nosiť spolu ako jeden celok, alebo každý kus osobitne. Tepláky zo súpravy doplnia zaujímavé dámske tričká a topy a pohodlné kožené tenisky. Fantastický celok vytvoríte, ak si k oversized mikinám alebo vrchom s odhaleným ramenom zvolíte roztrhané obtiahnuté dámske rifle. K crop mikinám sa hodia aj boyfriend džínsy alebo koženkové nohavice. Nebojte sa inšpirovať trendmi z módnych prehliadok a obujte si k nim topánky na vysokom podpätku, aby ste podčiarkli svoju ženskosť. Aj masívne šperky na nich vyzerajú úžasne.

Ako si objednať teplákové súpravy pre ženy?

Na Bolf.sk si môžete objednať moderné teplákové súpravy dámske jednoducho z pohodlia domova. Z širokej ponuky kvalitných produktov skladom si určite vyberiete tú pravú ako šitú pre vás. Príjemná cena za dámske oblečenie je u nás samozrejmosťou. Aby vám neušla žiadna pripravovaná novinka, prihláste sa na odber newslettrov.

pixel