Dámske riflové bundy

Počet výrobkov: 1
Materiál

Dámska rifľová bunda je skvelým módnym kúskom, ktorý sa dokonalo hodí či už k športovejšiemu, ležérnemu alebo elegantnejšiemu outfitu. Vďaka dámskej rifľovej bunde dokážete jednoducho vytvoriť aj outfit v štýle smart dress code. Každá žena by tak vo svojom šatníku mala mať aspoň jednu rifľovú bundu. Ako si však vybrať správne jej veľkosť? Poradíme vám.

Dámske rifľové bundy - ideálne na každú príležitosť

Dámska rifľová bunda je neutrálny kúsok, ktorý je ideálny na každú príležitosť či dokonca na rôzne ročné obdobie. V súčasnosti na trhu nájdete rôzne prevedenia dámskej rifľovej bundy. Pokiaľ hľadáte kúsok na leto, potom neutrálna biela, čierna alebo modrá dámska rifľová bunda bude vhod. Ak však hľadáte rifľovú bundu do chladnejšieho počasia, potom zateplená dámska rifľová bunda, dámska rifľová bunda s kožušinou, ale aj dámska podšitá rifľová bunda bude pre vás tá pravá. Dámska rifľová bunda je skutočne vhodná na každú príležitosť, a to či už na večerné letné posedenie s priateľmi, ale aj slávnostnejšiu udalosť. Vďaka rifľovej bunde dokážete vytvoriť aj športovejší smart dress code. Rifľovú bundu tiež môžete nosiť k letným šatám či krátkym a dlhým nohaviciam. Vybrať si môžete krátku rifľovú bundu alebo dlhú rifľovú bundu. Dĺžka dámskej bundy závisí aj od toho, k akému outfitu ju chcete kombinovať. V ponuke nájdete aj rifľové bundy s rôznym zapínaním, a to denimové bundy na zips či na gombíkové zapínanie.

Pozrite tiež:

Ako vybrať veľkosť dámskej rifľovej bundy?

Rifľové bundy sa vyrábajú v klasických veľkostiach, teda od XS – XL. Dokonalý tvar a dizajn má aj dámska oversize rifľová bunda. Jej výhodou je, že si pod ňu viete obliecť napríklad hrubšiu mikinu do chladnejšieho počasia. Od toho, aký má dámska rifľová bunda tvar, sa odvíja aj veľkosť. Oversize rifľová bunda znamená, že má oversize tvar, takže aj pri nej si môžete zakúpiť vašu klasickú veľkosť či bundu o číslo väčšiu. Počítajte však s tým, že rifľovina je pevnejší materiál, ktorý sa po vypraní môže stiahnuť. Spočiatku teda dámska rifľová bunda nemusí byť tak príjemná, ako napríklad bunda z bavlny.

Ako si objednať dámske rifľové bundy z obchodu Bolf?

Dámska rifľová bunda je veľmi štýlová, populárna, trendy a nadčasová. Pokiaľ ešte svoju rifľovú bundu nemáte, je najvyšší čas tak urobiť. Čierne a biele rifľové bundy nájdete aj na e-shope Bolf, a to v rôznych dĺžkach či veľkostiach. Výhodou objednávania z e-shopu Bolf je aj vynikajúca cena rifľovej bundy či napríklad doprava zadarmo pri objednávke nad 70 €. Vyberte si tú pravú rifľovú bundu a vytvorte si dokonalý letný dámsky športový či ležérny outfit na každú príležitosť.

pixel