Pánske obleky

Počet výrobkov: 9
Veľkosť
  • Marynarki
Farba
Typ produktu

Či obľubujete elegantný štýl obliekania alebo nie, pánsky oblek nadčasového strihu je absolútnym základom mužského šatníka. Neobídete sa bez neho na rôznych spoločenských udalostiach, kde to vyžaduje etiketa. Je to zázračný odev, lebo dokáže pridať na šarme.

Typy pánskych oblekov

Okrem dvojdielnych alebo trojdielnych oblekov klasického strihu sa popularite teší model slim fit, ktorý opticky zoštíhli postavu. Základom perfektného vzhľadu je dokonale sediaci oblek vo vhodnom strihu na vašu postavu. Sako nesmie byť príliš voľné, má zdôrazniť ramená a podčiarknuť siluetu. Štíhli muži si môžu vyberať saká s dvojradovým zapínaním, saká s jedným alebo dvomi gombíkmi pristanú všetkým. Pri nohaviciach si dávajte pozor na veľkosť a dĺžku – nesmú byť pridlhé ani krátke.

Aké farby pánskych oblekov sú moderné?

Farba je kritérium, ktoré by ste mali brať do úvahy nielen podľa osobných preferencií, ale i podľa udalosti, na ktorú sa chystáte a hodine, kedy sa odohráva. Čierny oblek je veľmi elegantný, vo väčšine prípadov vhodný na udalosti konajúce sa vo večerných hodinách. Počas dňa skôr využijete modrý oblek. Neobvyklé farby, ako vínová či fialová, sa výborne hodia na neformálne príležitosti, keď chcete upútať. Vyniknúť v dave vám pomôžu pánske kárované obleky.

Kedy zo skrine vytiahnuť pánsky oblek

Na formálne udalosti by mal byť oblek samozrejmosťou, no aj na bežné príležitosti, napríklad rande, obchodné stretnutie, si viete vybrať zodpovedajúci model.

S čím skombinovať pánsky oblek

Pánske obleky slim fit famózne vyzerajú, ak si k nim zladíte pánske spoločenské košele vo vhodnom odtieni. Samozrejmosťou by mali byť kvalitné kožené topánky a opasok.
Pozoruhodný biznis look dosiahnete, ak si na oblek oblečiete pánsky kabát. Kvalita materiálov je rozhodujúca.

Ako kúpiť pánsky oblek na Bolf.sk

Sortiment eshopu Bolf.sk obsahuje moderné pánske obleky na každú príležitosť. Prekvapí vás výborná cena. Platba za objednávku sa dá uskutočniť rôznymi spôsobmi, vyberte si ten, ktorý vám najviac vyhovuje.

pixel